Bitcoin koers

Grayscale haalt $217 miljoen op door Bitcoin TV-reclame

Onlangs schreven wij al een artikel over het feit dat Grayscale Investments een Bitcoin TV-reclame ging lanceren op de Amerikaanse televisie. Nu is duidelijk geworden dat deze campagne hen geen windeieren heeft gelegd.

De crypto-vermogensbeheerder heeft namelijk aangekondigd dat het een recordbedrag aan investeringen heeft binnengehaald. Zo werd duidelijk dat het maar liefst $217 miljoen heeft binnengehaald in de week dat de commercial van start ging. De Bitcoin TV-reclame van het bedrijf ging van start op CNBC, MSNBC, FOX en FOX Business.

Record investeringsweek na tv-reclame

Zoals gezegd heeft Grayscale, in minder dan een week nadat de commerciële campagne voor cryptocurrencies tv werd gelanceerd, de hoogste wekelijkse instroom van investeringen in zijn cryptocurrency-producten bereikt.

Grayscale debuteerde op 10 augustus met een tv-campagne met de titel ‘The history of money’. In deze campagne trachtte het bedrijf om de bekendheid met het merk, het bedrijf en zijn cryptocurrency-producten te vergroten. Voordat het bedrijf de campagne lanceerde, zei CEO Barry Silbert het volgende: “We gaan crypto naar de massa brengen”, waarbij hij opmerkte dat de nationale advertentiecampagne van zijn bedrijf zou beginnen op “CNBC, MSNBC, FOX en FOX Business.”

De CEO was begrijpelijk erg tevreden met de resultaten en tweette vrijdag het volgende op:

“Grayscale had onze grootste fondsenwervingsweek ooit … $217 miljoen geïnvesteerd in de fondsen van Grayscale. Ik denk dat je de commercial leuk vond.”

Meer nieuws over Grayscale Investments

Grayscale biedt nu 10 cryptocurrency-investeringsproducten. De netto activa onder beheer (AUM) van het bedrijf bedroeg op 14 augustus $5,9 miljard. De Bitcoin Trust blijft echter het meest populair, met bijna $4,88 miljard aan AUM.

Vorige week meldde wij nog dat Grayscale, in vijf dagen tijd, voor meer dan $110 miljoen aan Bitcoins gekocht had. Tevens diende het bedrijf eerder deze maand een aanvraag in bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om de rapportagestatus te verkrijgen voor zijn Ethereum Trust. Dit was echter nog niet het laatste goede nieuws met betrekking tot Grayscale Investments. Zo werd onlangs Grayscale’s Bitcoin Cash Trust goedgekeurd voor openbare handel.

Grayscale is echter niet het enige cryptocurrency-bedrijf dat Bitcoin aan het promoten is op reguliere mediaplatforms. Het is namelijk zo dat Galaxy Digital een paginagrote advertentie in de Financial Times geplaatst had. De CEO van Grayscale was zo aardig om de advertentie op Twitter te delen. De advertentie luidde als volgt:

“Nu is het tijd om in Bitcoin te investeren, in onzekere tijden is Bitcoin een hedge onafhankelijk van de hegemonie.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN