Cryptocurrencies veilige haven

Grayscale start nationale advertentiecampagne, waarin het adviseert om te investeren in cryptocurrencies

Crypto-vermogensbeheerder Grayscale heeft een nationale advertentiecampagne gelanceerd, waarin het investeerders verteld om via zijn producten over te stappen op digitale valuta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Grayscale biedt crypto-investeringsproducten, waaronder Bitcoin en Ethereum fondsen, die investeerders helpen om te investeren in deze activa, zonder ze rechtstreeks te kopen of op te slaan. Grayscale rapporteerde vorige maand een record en haalde $905,8 miljoen op voor zijn fondsen in het tweede kwartaal, wat bijna voor een verdubbeling zorgde vergeleken met het vorige kwartaal. Grayscale beheert nu $5,6 miljard aan totale activa.

De 30 seconden durende commercial van de vermogensbeheerder laat zien hoe geld zich gedurende duizenden jaren heeft ontwikkeld, van schelpen en metalen tot fiatgeld, en dat het nu “de tijd is voor digitale valuta”. De advertentie vermeldt helemaal geen specifieke cryptocurrency, zoals de vorige DropGold-campagne van Grayscale. Een woordvoerder van Grayscale vertelde The Block dat de nieuwe advertentie “gericht is op digitale valuta’s en het merk Grayscale, en niet op slechts één enkele digitale valuta zoals Bitcoin”.

De advertentie is voor het eerst uitgezonden op CNBC, echter zullen MSNBC, FOX en FOX Business snel volgen, volgens Grayscale-oprichter en CEO Barry Silbert:

Grayscale cryptocurrencies
Bron: Twitter

Dropgold commercial

Zoals gezegd heeft Grayscale eerder een campagne opgezet om mensen richting de wereld van digitale valuta’s te sturen. In mei 2019 maakte de vermogensbeheerder de campagne, genaamd #DropGold, bekend in een Medium post. Naast een pakkende hashtag bevatte de anti-goud campagne een website, een debat en een televisie advertentie.

Grayscale probeerde in zjin campagne Bitcoin neer te zetten als de verbeterde, digitale vorm van goud. De onderneming betoogde dat, hoewel goud goed is, Bitcoin beter is.

Bekijk de vorige campagne hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN