Ethereum

Ethereum koers blijft doorgaan, terwijl aantal long posities op Bitfinex nieuw hoogtepunt bereikt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Ethereum (ETH) koers is de afgelopen dagen hard gestegen en steeg van het recente dieptepunt van $230 naar een hoogtepunt van $297. De intense kracht van de cryptocurrency heeft een golf van stijgingen gecreëerd, die zelfs een positief effect heeft gehad op de Bitcoin koers.

Een bijproduct van de kracht van de nummer twee cryptocurrency, op basis van marktkapitalisatie, was een enorme toestroom van longposities op Bitfinex. Eerder vandaag schoot de long telling op het platform naar nieuwe hoogtepunten, met meer dan $510 miljoen aan open ETH-longs.

Vanuit technisch oogpunt zijn de vooruitzichten van Ethereum ongelooflijk sterk en analisten houden de wekelijkse afsluiting nauwlettend in de gaten voor inzicht in wat ons te komende tijd te wachten staat. De stijging van meer dan 20% die de Ethereum koers deze week heeft gerealiseerd, heeft er echter voor gezorgd dat het een sterke marktstructuur heeft gevormd.

Boven de $250 weten te blijven

Zo zei een analist, die de bijnaam “Cactus” heeft op Twitter, dat ETH op dit moment “supergezond” is en in stevig bullish-gebied blijft, zolang de koers boven de $250 weet te blijven, terwijl hij verwees naar de weekgrafiek van de munt.

Hij tweette het volgende:

“ETH HTF-update:

Marktstructuur speelt zich perfect uit en zal niet bearish zijn, tenzij we een dagelijkse of wekelijkse candle onder de $250 sluiten. Het lijkt erop dat PA er nu supergezond uitziet!

Wekelijkse sluiting boven $270 / $275 zou geweldig zijn!”

LONG op Ethereum

De notionele ETH long count op Bitfinex is gestegen van iets meer dan $50 miljoen begin 2020 tot $510 miljoen op het moment van schrijven. Dit betekent een stijging van ongeveer 900%.

Deze groei is waarschijnlijk gebaseerd op de meerdere bullish-verhalen die momenteel in het voordeel van Ethereum spreken. Dit zijn momenteel drie primaire fundamentele zaken:

  • De aanstaande overgang naar ETH 2.0, die naar verwachting in november 2020 van start gaat.
  • EIP-1559 – die, indien aangenomen, een deflatoir facet zou kunnen toevoegen aan de economische structuur van ETH.
  • De groei van de DeFi-sector leidt gebruikers en transactievolume naar de Ethereum-blockchain.

Wat denken jullie over de toekomst van Ethereum? Gaat de koers nog verder stijgen? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN