Bitcoin koers zal (waarschijnlijk) het $6.000 niveau gaan testen

Bitcoin (BTC) werd meer dan tien jaar geleden geïntroduceerd door Satoshi Nakamoto en de koningsmunt is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid. De Bitcoin koers steeg in 2017 zelfs zo hard dat we richting de $20.000 stegen. De koningsmunt heeft het wat dat betreft dit jaar nog erg zwaar met het breken van de psychologische grens van $10.000. Echter beweren analisten dat de koers richting zal gaan dalen.

Bitcoin koers zal naar de $6.000 dalen

De prominente cryptocurrency handelaar George, deelde onlangs een grafiek waarin hij aangaf dat de Bitcoin koers waarschijnlijk richting de $6.000 zal gaan dalen. Hij suggereert dat Bitcoin vanaf die regio richting een nieuw jaarlijks hoogtepunt zal stijgen van minstens $15.000.

Eerder deelde Teddy claps ook een grafiek met de verwachting dat de Bitcoin koers richting de $7.000 regio zou kunnen dalen.

Bitcoin prijs zal stijgen

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël beweert het tegendeel van George. Hij deelde onlangs een bericht op Twitter en gaf aan dat Bitcoin binnenkort zal gaan uitbreken en richting de $12.000 zal gaan stijgen.

“Ik geloof oprecht dat dit een waarschijnlijk scenario is. Nog twee maanden extra om meer $BTC te vergaren, wat goed bij altcoins past, voordat $BTC hard uitbreekt.”

Artikelen die je wellicht leuk vindt:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!