Bitcoin Nieuws

Bitcoin (BTC) kan op korte termijn naar $7.100 dalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen maand minder volatiel geweest en heeft over het algemeen tussen de $9.000 en $10.000 gehandeld. Afgelopen weekend begon Bitcoin aan een daling richting de $8,900, maar herstelde zich vrij snel. De koningsmunt heeft nog geen duidelijkheid gegeven welke kant het op wil en de vraag is of we op korte termijn boven de psychologische grens van $10.000 uit gaan komen.

Volgens Brave New Coin-analist Josh Olszewicz laat de Ichimoku Cloud zien dat de volgende Bitcoin beweging waarschijnlijk enorm zal zijn, met een opwaarts target van $13.000 en een neerwaarts target van $7.100.

“Cloud vertoont nog steeds een afzwakkend bullish momentum. Als je bearish bent, wil je een e2e tot $7.100. Als je bullish bent, wil je een TK-cross boven Cloud met een target van $13.000.”

Olszewicz voegde eraan toe dat Bitcoin zich op dit moment op een lastige plek bevindt. Dit weerhoudt de handelaar om met overtuiging een positie in te nemen.

De bekende YouTuber The Moon had wel een duidelijke richting voor zichzelf vastgesteld. Zo gaf hij eerder aan dat Bitcoin de aankomende maanden naar de $6.000 zou kunnen dalen. Dit zou kunnen gebeuren als Bitcoin het belangrijke niveau van $8.500 zou breken.

Bitcoin dominantie naar 86%, aldus analist

De prominente handelaar, Benjamin Blunts, heeft in een Twitter bericht aangegeven dat de Dominantie van Bitcoin begin 2022 kan stijgen tot 86%. Alhoewel de Bitcoin dominantie op lange termijn flink zal gaan stijgen, keek hij ook naar het kortetermijnperspectief. De handelaar suggereert dat de dominantie in oktober dit jaar nog kan dalen richting de 60%.

De tijd zal het leren of dit zich gaat uitspelen. Het is echter goed om te weten dat Benjamin Blunts dezelfde persoon is die voorspelde dat Bitcoin in 2018 zou dalen richting de $3.200. Hij heeft dus een trackrecord met correcte voorspellingen.

Nieuwe bull run aanstaande?

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo vertelde zijn 132.000 Twitter volgers dat het coronavirus effect heeft gehad op de Bitcoin rally in maart. Volgens hem was Bitcoin bezig met het voorbereiden van een nieuwe bull run totdat het virus roet in het eten gooide. Echter beweert Woo dat we niet zo ver verwijderd zijn van een nieuwe bull run.

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN