Bitcoin Nieuws

Bitcoin (BTC) daling richting $6.000 is nog mogelijk, volgens analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers daalde het afgelopen weekend onder het niveau van $9.000, wat voor een schrikmoment zorgde bij verschillende investeerders. Echter herstelde de koningsmunt zich al snel en steeg het binnen enkele uren weer boven de $9.000 niveau.

Bitcoin wellicht nog richting de $6.000?

Er zijn echter enkele tekenen dat de koers nog een keer kan dalen voordat de opwaartse trend begint. Sommigen analisten verwachten dat Bitcoin zal dalen tot $8.500, en een analist denkt zelfs dat Bitcoin kan gaan dalen richting de $6.000.

De bekende YouTuber The Moon gelooft zelfs dat koningsmunt de aankomende maanden naar de $6.000 zou kunnen dalen, als Bitcoin zijn belangrijke niveau van $8.500 zou breken. Voor deze voorspelling maakte hij gebruik van het Wyckoff-distributiepatroon.

Hij plaatste het volgende op Twitter:

“Bitcoin zit in een Wyckoff-distributiepatroon. De prijs van $BTC bevindt zich momenteel in fase D. Voorspelling: een trendomkering naar beneden als de lows worden verbroken.”

Bron: Twitter / The Moon

The Moon plaatste een grafiek op Twitter waarin hij de huidige positie van Bitcoin aangaf in het Wyckoff-distributiepatroon. De “Fase A” laat het stoppen van de vorige opwaartse trend zien. “Fase B” is de meest uitgebreide fase van de ontwikkeling van het distributiepatroon, in wezen is fase B de consolidatiefase. “Fase C” is een vaak de laatste bear trap. Het lijkt erop te duiden dat de opwaartse trend wordt hervat, maar dat is niet het geval en heeft als doel om handelaren op het verkeerde been te zetten.

Nieuwe bull run aanstaande?

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo vertelde zijn 132.000 Twitter volgers dat het coronavirus effect heeft gehad op de Bitcoin rally in maart. Volgens hem was Bitcoin bezig met het voorbereiden van een nieuwe bull run totdat het virus roet in het eten gooide. Echter beweert Woo dat we niet zo ver verwijderd zijn van een nieuwe bull run.

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN