Travala werkt nu samen met Expedia

Travala, het cryptovriendelijke boekingsplatform, is samen gaan werken met Expedia om cryptohouders in staat te stellen hotels te boeken met gebruik van cryptocurrencies.

Travala breidt adoptie uit in de reisbranche

Travala, dat wordt ondersteund door Binance en een paar maanden geleden is gefuseerd met TravelByBit, is een samenwerking aangegaan met Expedia, waardoor haar klanten cryptocurrencies kunnen gebruiken om te betalen voor boekingen bij ongeveer 700.000 hotels en accommodaties wereldwijd. Klanten kunnen betalen in BTC, CRO, ETH, BNB en de eigen valuta van Travala, AVA.

1xbit

Deze stap brengt Expedia terug naar de crypto-markt, nadat de reissite in 2018 stopte met het accepteren van Bitcoin (BTC). Toendertijd was de beslissing een klap voor de acceptatie van cryptocurrency als een levensvatbaar betaalmiddel. Zoals Glenn Checkley, CEO van TravelOnline, Forbes vertelde:

“Bitcoin is simpelweg te onstabiel om te gebruiken voor reistransacties, zoals blijkt uit het feit dat Expedia het vorig jaar als betalingsmethode heeft laten vallen. En onlangs is er meer instabiliteit geweest omtrent Bitcoin en we gaan dit niet in de nabije toekomst terugzien. Verschillende betalingsopties stijgen met de dag en ze hebben allemaal betrekking op gevestigde stabiele valuta’s.”

Door zijn klanten toegang te geven tot de accommodatiefaciliteiten van Expedia, draagt ​​het bij aan de groeiende reeks opties. Het bedrijf heeft ook al een samenwerking met Booking.com.

AVA steeg door het nieuws met meer dan 30% naar een prijs van $0,39, volgens CoinMarketCap. De munt daalde echter snel weer naar de huidige koers van $0,36 (+20%).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!