Bitcoin

Binance’s TravelByBit fuseert met Travala.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De crypto-gigant Binance blijft maar bezig met uitbreidingen. Onlangs heeft de beurs ook al CoinMarketCap verkregen voor een bedrag van $400 miljoen, en nu heeft het aangekondigd dat het het grootste, op blockchain gebaseerde, reisbureau van de wereld wil creëren. Om dit te realiseren heeft de beurs Travala.com verkregen. Het is de bedoeling dat Travala.com gaat fuseren met het, door Binance ondersteunde, boekingsportal TravelByBit.

Als eerste stap van de fusie zullen de twee bedrijven hun aanbod op de markt brengen. Op een later tijdstip willen ze een platform opbouwen waarop gebruikers kunnen boeken bij meer dan 2 miljoen hotels en 600 luchtvaartmaatschappijen.

Binance investeerde in oktober 2018 meer dan $2,5 miljoen in TravelbyBit, gevestigd in Australië. Destijds zei Binance CEO Changpeng ‘CZ’ Zhao:

“Er is geen betere oplossing dan je crypto te kunnen gebruiken op je vakantie, net nadat je in het buitenland bent geland, waar je mogelijk niet over de lokale valuta beschikt.”

Travala.com heeft ook een connectie met Binance. Het platform is in 2019 gemigreerd naar Binance Chain en heeft een eigen token AVA. Door deze stap steeg AVA de afgelopen tien dagen 400%, in aanloping tot de aankondiging. Tevens werd vorige week AVA-token gelist op Poliniex.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoinmeester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Bitcoin Meester

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN