Brave

Brave integreert crypto widget van Binance

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De op privacygerichte blockchain-webbrowser, Brave, heeft de Binance widget geintegreerd, met als doel om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies. Dit maakte Brave op 30 april bekend.

Op 24 maart werd de eerste aankondiging gedaan van de integratie. Sindsdien kon je een testversie in Brave’s Nightly zien en had je de mogelijkheid om Beta-versies te testen.

Bron: Brave

De Binance-widget die in de Brave-browser is ingebouwd biedt gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op hun Binance account. Daarnaast kunnen gebruikers cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen, converteren en storten, en zien hoeveel cryptocurrency ze op Binance hebben gestort.

Bron: Brave

De nieuwe widget is ingebouwd in de Brave-desktopbrowser en maakt gebruik van de Binance-API. Het laadt dus geen gegevens van de Binance-server. Dit betekent dat de privacy van gebruikers wordt beschermd omdat de Binance servers alleen een wisselwerking met de widget hebben.

Bekijk het filmpje van Brave en de nieuwe widget hieronder…

Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave, zei het volgende:

“Handel in cryptocurrency kan een ontmoedigende taak zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met dergelijke activa, dus het integreren van Binance in de Brave browser maakt het proces naadloos en eenvoudig.”

Hij voegde er het volgende aan toe:

“Door een toonaangevende exchange zoals Binance rechtstreeks in de browser te brengen, brengt Brave de handel in cryptocurrency naar de mainstream en stelt het gebruikers in staat om gemakkelijk transacties uit te voeren.”

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency.

Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave browser

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN