Huobi lanceert crypto exchange in Thailand

Huobi gaat zijn diensten naar Thailand uitbreiden. De crypto exchange zal het Huobi Cloud platform gebruiken om de handel in cryptocurrencies conform de regelgeving aan te bieden in de Thaise Baht.

Het nieuwe platform heet Huobi Thailand en zal gebruikers de mogelijkheid bieden om Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Huobi Token (HT) en USDT te kopen met de officiële munteenheid van Thailand, Thai baht. Dit doen ze door directe swaps tussen baht en cryptocurrencies via een fiat-gateway in te schakelen. Ook zullen er binnenkort meerdere altcoins aan worden toegevoegd.

Vorig jaar ontving Huobi een ‘Digital Asset License’ van het Thaise ministerie van Financiën, waardoor Huobi in Thailand kan opereren. Huobi Thailand werd onlangs ook door de Securities and Exchange Commission van het land goedgekeurd.

Ciara Sun, VP van Global Business bij Huobi Group, zei het volgende:

“De lancering van onze nieuwe crypto exchange in Thailand brengt ons een stap dichter bij ons doel en markeert een nieuwe mijlpaal in onze wereldwijde expansie.”

Huobi heeft ook plannen om een ‘lending platform’ aan te bieden op basis van een door Baht gesteunde stablecoin, genaamd Thai Baht Digital (TBD).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!