Bitcoin bull run

Bitcoin zal in 2020 altcoins vernietigen, aldus Tone Vays

Bitcoin (BTC) zal zijn dominantie over de cryptocurrency-markt volgend jaar gaan versterken, zei een ervaren handelaar Tone Vays. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph verscheen.

In de laatste aflevering van zijn YouTube-serie Trading Bitcoin op 22 december waarschuwde Tone Vays dat altcoin-handelaren met nog slechtere omstandigheden te maken zouden krijgen, zodra 2020 begint.

Bitcoin-dominatie gaat stijgen

Vays legde uit dat Bitcoin zijn marktpositie verder zou versterken ten opzichte van dit jaar. Momenteel is de dominantie 69% tegenover 51% in januari. Vergeleken met januari 2018, is de dominantie van Bitcoin met 87% gestegen.

Hij zei:

“Één van mijn voorspellingen voor 2020 is dat Bitcoin dominantie in 2020 85% bereikt.”

Voor hem zou het cijfer op de lange termijn kunnen uitbreiden:

“Ik denk dat Bitcoin-dominantie nog een duw krijgt. De manier waarop we in 2019 van ongeveer 50% naar 70% zijn gegaan. Ik denk dat we nog 10-15% in Bitcoin te winnen hebben op de sh*tcoins, terwijl we verder groeien richting de 90%, 95% en vervolgens 98%.”

Waarom gaat de dominatie stijgen?

De fundamentele factor die het succes van Bitcoin drijft, is de sterkte van de hash snelheid. Sinds BTC / USD zijn hoogste punt ooit bereikte in december 2017, is de hash snelheid met 800% gestegen, iets dat Vays beschrijft als “ongelooflijk”.

“Laat me nog een sh*tcoin zien met dit soort hashrate-groei,” zei hij

Tone Vays ging verder voorspellen dat het Liquid sidechain-product van Bitcoin uiteindelijk het nut van concurrenten zou “vernietigen”. In het bijzonder zijn dit, volgens Vays, Ethereum (ETH), EOS en Cardano (ADA).

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN