NEXT.Exchange

NEXT.Exchange 50 euro winactie

Vandaag hebben we weer een leuke winactie voor jullie! We geven 2x 25 euro aan NEXT weg.

Hoe kun je winnen?

  1. Join ons Telegram kanaal
  2. Join het Nederlandse Telegram kanaal van NEXT.Exchange

De winnaars maken wij op 10 oktober bekend via onze website. Heel veel succes!

Wat is NEXT.Exchange?

NEXT.Exchange is een cryptocurrency exchange die is opgericht in Nederland. Het handelsplatform heeft meer dan 150 cryptovaluta’s en verschillende fiat-valuta.

NEXT.Exchange is een nieuw verhandelplatform dat zich richt op de volgende generatie exchanges. Als nieuwe generatie verhandelplatform richten zij zich op het aanbieden van alternatieve oplossingen voor financiering en niet-bancaire vermogensbeheer. Het handelsplatform gebruikt de blockchain om alle te verhandelen activa te plaatsen. Hierdoor positioneren zij zich op een unieke manier en innovatiever dan traditionele financiële systemen.

NEXT.Exchange is gebouwd middels een eigen blockchain, de NEXT.chain. Dankzij de blockchain kan het verhandelplatform unieke waardeproposities aanbieden zoals lagere handelskosten, toegang tot FIAT-functionaliteiten, inzetten van coins die volgens het PoS-algoritme werken en meer. Wil je meer te weten komen over het handelsplatform? Klik dan hier en lees meteen onze review!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN