Binance.US

Binance.US start morgen met handelen!

Binance.US, de in de Verenigde Staten gevestigde tak van de grote crypto-beurs Binance, zal op 24 september beginnen met handelen en biedt tot 1 november 2019 geen handelskosten. Tevens zal de exchange 13 fiat-naar-crypto en crypto-naar-crypto-handelsparen lanceren. Dit volgens een blogpost van maandag 23 september.

De handelsparen omvatten belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) en de Tether (USDT) stablecoin. De beurs zal naar verluidt binnenkort een tweede reeks munten gaan listen.

Zoals eerder gemeld, werd de lancering voorafgegaan door een Know Your Customer onboarding, om ervoor te zorgen dat gebruikers de tijd hebben om hun accounts te verifiëren en geld te storten.

Tevens werd vandaag aangekondigd dat Binance Tezos (XTZ), de 18e topcryptocurrency per marktkapitalisatie, op zijn platform gaat listen (24 september).

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN