Binance kondigt trading platform met leverage trading aan

Changpeng Zhao, CEO van Binance, heeft onthuld dat het bedrijf van plan is om een ​​futures-handelsplatform te lanceren, met BTC / UTSDT futures contracten, waarbij een leverage van maximaal 20x mogelijk is. Dit zei de CEO tijdens zijn speech op de Asia Blockchain Summit in Taipei op dinsdag 2 juli.

Wat is leverage trading?

Op sommige trading websites, kun je gebruik maken van een leverage (hefboom). Dit betekent dat je een veelvoud aan kapitaal kunt inzetten, terwijl je maar een deel van dit bedrag in bezit hebt.

Stel een broker, zoals Binance, biedt jou een leverage aan van 20:1, en je besluit hier $20,- op in te zetten, dan vertegenwoordigd jou inzet van $20,- een bedrag van $400,-. Dus stel je investering stijgt met 10%, dan ontvang je $40,-. Echter het gevaar is dat als je jouw $20,- verliest, de trade gesloten wordt, en aangezien de leverage van 20x beide kanten op werkt, kan dit erg snel gaan.

When Binance?

Hoewel er nog geen exacte lanceringsdatum bekend is, wordt er binnen enkele weken een testversie verwacht.

CZ onthulde dat het platform uiteindelijk gericht zou zijn op het ondersteunen van long en short contracten voor een verscheidenheid aan crypto-activa.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!