Ledger gaat een partnership aan om een institutionele bewaardienst aan te gaan bieden

De Franse hardware wallet producent Ledger is een partnership aangegaan met het trustkantoor Legacy Trust in Hong Kong om een institutionele cryptocurrency bewaardienst aan te gaan bieden. Dit volgens een persbericht dat op woensdag 28 maart werd gepubliceerd op Cointelegraph. De nieuwe aanbieding zal gebaseerd zijn op Ledger Vault (de institutionele portefeuillemanager van Ledger). Volgens de website van de service ondersteunt Ledger Vault Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Zcash (ZEC) en 12 andere cryptocurrencies. Bovendien beweert de publicatie dat de samenwerking, Legacy Trust in staat zal stellen om ook de bewaring van ERC-20 tokens aan te bieden. Daarnaast gaat de publicatie ook nog in op het vertrouwen, vanuit organisaties, in bewaardiensten. Dit vanwege recente hacks en andere zaken, zoals het QuadrigaCX debacle. Medio deze maand kwam Ledger al positief in het nieuws op onze site, vanwege het feit dat zij een First Level Security Certificaat (CPSN) hadden ontvangen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!