Skyscanner gaat cryptovriendelijke bestemmingen in kaart brengen

Travala, een crypto-native reisplatform, heeft een partnerschap aangekondigd met de wereldwijde reismarktplaats Skyscanner, waardoor miljoenen klanten hotelreserveringen kunnen betalen met crypto. De integratie verbindt Travala’s inventaris van meer dan 2,2 miljoen hotels met de website van Skyscanner, waardoor reizigers kunnen betalen met meer dan 100 cryptovaluta’s zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Tether (USDT).

Deze samenwerking plaatst Travala.com naast grote reisbureaus zoals Booking.com en Expedia. Met Skyscanner’s 110 miljoen maandelijkse gebruikers die 80 miljard zoekopdrachten per dag uitvoeren, zal Travala.com prominent aanwezig zijn en nieuwe consumenten aantrekken die geïnteresseerd zijn in alternatieve betaalmethoden. Juan Otero, CEO van Travala.com, benadrukte het belang van de samenwerking:

“Door cryptoboekingsopties op Skyscanner te laten zien, demonstreren we de bruikbaarheid van digitale activa in dagelijkse transacties.”

Zodra gebruikers een hotel selecteren met Skyscanner, worden ze doorgestuurd naar Travala.com om hun reservering te voltooien. Reizigers die gebruikmaken van het AVA Smart Program van Travala.com, kunnen exclusieve voordelen verdienen, zoals een Bitcoin-terugbetaling van 10% en andere Web3-reisvoordelen. Sanja Vukik, hoofd hotels bij Skyscanner, prees de samenwerking dan ook en zei:

“Door de zoekmogelijkheden van Skyscanner te integreren met het crypto-native platform van Travala.com, bieden we reizigers die de voorkeur geven aan alternatieve betaalmethoden, flexibelere opties.”

De aanwezigheid van Travala op Skyscanner stelt cryptoreizigers in staat om eenvoudig reiskeuzes te identificeren en te boeken, wat de bredere acceptatie van cryptovaluta in reizen bevordert. Met toegang tot meer dan 600 luchtvaartmaatschappijen en 400.000 activiteiten in 230 landen belooft het portaal lage prijzen en exclusieve kortingen voor houders van cryptovaluta.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!