FET stijgt met meer dan 60% in 7 dagen door aankondigingen

Het native token van Fetch.ai, FET, heeft de afgelopen tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt, met een stijging van meer dan 60% in één week. Deze prestatie overtreft die van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Solana, en TRON.

Een groot deel van deze opmerkelijke stijging is toe te schrijven aan recente aankondigingen van Fetch.ai, waaronder de oprichting van een Innovatielab in San Francisco, Californië. Dit lab zal zich richten op de ontwikkeling van geavanceerde AI-technologieën en biedt een platform voor startups om nieuwe AI-oplossingen te creëren.

Fetch.ai heeft $10 miljoen per jaar gereserveerd om deze projecten te ondersteunen, waarbij mogelijk tot $1 miljoen per project wordt geïnvesteerd. Dit Innovatielab zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in de snelle groei van Fetch.ai.

De sterke prijsstijging van FET wordt mede aangedreven door de opwinding onder investeerders, die nu de kans krijgen om actief bij te dragen aan innovaties binnen het lab. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat FET nog eens 14% zal stijgen, met een mogelijke piek van $1,537 op 25 september 2024.

Het herstel van FET is des te opmerkelijker gezien de eerdere sterke verkoopdruk. In de afgelopen 24 uur alleen al is de waarde van FET met nog eens 7% gestegen, waardoor het zich nu onder de belangrijkste AI-cryptocurrencies schaart. Terwijl andere AI-projecten, zoals Near Protocol en Internet Computer, in de afgelopen 30 dagen 14% van hun waarde verloren, heeft FET in dezelfde periode 43% van de dagen winst geboekt.

Het marktsentiment ten opzichte van Fetch.ai is voorzichtig positief. De huidige Fear and Greed index staat op 55, wat wijst op een gematigd Greed-sentiment. Dit duidt erop dat er interesse is in Fetch.ai, maar investeerders blijven voorzichtig, wat de duurzaamheid van de groei zou kunnen bevorderen.

Daarnaast heeft whale-activiteit een rol gespeeld in de recente prestaties van FET. Een grote belegger, die eerder zijn FET verkocht had, heeft onlangs een aanzienlijk deel teruggekocht tegen een hogere prijs. Dit benadrukt het vertrouwen in de langetermijnpotentie van Fetch.ai en draagt bij aan de positieve dynamiek rond FET.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!