TON Foundation en Tether vergroten USDT-toegang

De TON Foundation heeft aangekondigd dat het een partnerschap aangaat met Tether om de toegang van wereldwijde crypto-gemeenschappen tot USDT op de TON-blockchain te vergroten. De stichting heeft plannen uiteengezet om TON-gebaseerd USDT te integreren in ten minste honderd beurzen en betalingsverwerkers in zowel gevestigde als opkomende markten in de komende maanden.

Gemakkelijke toegang tot USDT op Ton

The Open Network (TON) Foundation, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van initiatieven die gebruik maken van de TON-blockchain, kondigde dinsdag aan dat het van plan is om de toegang en het gebruik van USDT, de door Tether uitgegeven dollar-gekoppelde stablecoin, op Ton uit te breiden. Deze alliantie streeft ernaar “USDT op Ton toegankelijk te maken voor iedereen, overal,” volgens een persbericht.

Het initiatief van de TON Foundation heeft als doel om wereldwijd 100 verschillende integraties te voltooien, waarbij sommige van deze al zijn uitgevoerd in bepaalde markten. Gebruikers in Afrika, Zuidoost-Azië, Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika genieten al van deze integraties, en er worden meer besproken.

De integraties dienen twee verschillende doelen. Het eerste is om mensen in elk van deze landen en markten gemakkelijke toegang te geven tot USDT op Ton, en snel en moeiteloos het Ton-ecosysteem te betreden. Ook omvatten sommige van deze partnerschappen samenwerkingen om het gebruik van USDT-betalingen voor het verkrijgen van goederen en diensten met TON mogelijk te maken.

Paolo Ardoino, CEO van Tether, reageerde op het belang van deze stap. “Massa-adoptie, beginnend waar het het meest belangrijk is,” verklaarde hij.

Groeiend gebruik van USDT op TON

Sinds de lancering heeft de TON Foundation incentives gegeven aan gebruikers om USDT op zijn netwerk te adopteren, door miljoenen TON toe te kennen om het gebruik en het aanhouden van USDT in Telegram’s portemonnee te stimuleren.

De voorraad van USDT op Ton is verticaal gegroeid, met een marktkapitalisatie van $130 miljoen slechts twee weken na de lancering. Momenteel zijn er bijna 400 miljoen USDT uitgegeven op Ton, meer dan een verdrievoudiging van zijn voorraad in vergelijking met 3 mei.

Niettemin is Ton verre van de blockchain met de meeste USDT. De eerste plaats wordt ingenomen door Tron, die dient als een transactienetwerk voor bijna 59 miljard USDT volgens de transparantiepagina van Tether.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!