Tether breidt USDT-ondersteuning uit op TON blockchain

Tether, het grootste stablecoin-bedrijf, heeft op vrijdag de ondersteuning voor de USDT-stablecoin op het TON-netwerk uitgebreid, volgens bronnen die bekend zijn met de zaak. Bovendien hebben de CEO van Telegram en de CEO van Tether tijdens de TOKEN2049 een officiële aankondiging gemaakt van de uitgifte van USDT op The Open Network (TON) blockchain.

Tether geeft USDT uit op TON-netwerk

Op de officiële website van Tether wordt USDT nu getoond op de TON-blockchain. Samen met USDT worden ook EURT, CHNT, XAUT en MXNT weergegeven op de transparantiepagina van Tether. Tether CEO Paolo Ardoino zei dat USDT op 20 april zal worden genoteerd op TON.

Het totale aantal geautoriseerde USDT stablecoins op het TON-netwerk is 10 miljoen dollar. Met een initiële uitgifte van 3 miljoen dollar als “Geautoriseerd maar niet uitgegeven”, toonden de gegevens -$7,000,002.

TON heeft vandaag opnieuw gepost over de aankondiging, zeggende “crypto’s eerste echte wereld, echt waardevolle gebruikssituatie.” Telegram CEO Pavel Durov en Tether CEO Paolo Ardoino zullen officieel de doorbraak aankondigen en verdere details geven over de samenwerking en samenwerking met andere projecten.

TON onthult grote aankondiging

Op 18 april plaagde TON een grote aankondiging met Tether, wat opwinding en speculatie in de cryptocurrency-gemeenschap veroorzaakte.

TON toonde ook een afbeelding met logo’s van prominente projecten zoals Tether, AMM-protocol STON.fi, stakingsprotocol Tonstakers, en sport- en entertainmentgamingproject Fanzee Labs. Dit heeft discussies aangewakkerd over mogelijke samenwerking met de projecten in de komende dagen, wat kan helpen bij het groeiende populariteit van het project.

De prijs van Toncoin is in de laatste 24 uur met meer dan 15% gestegen in afwachting van de grote aankondiging van de crypto-leiders. De 24-uurs laag- en hoogtepunt zijn respectievelijk $6,04 en $7,18. Het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur met meer dan 90% gestegen, wat wijst op een enorme interesse onder handelaren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!