Floki Inu lanceert gesloten beta voor handelsbot

Floki Inu heeft de lancering van een gesloten beta-mainnet aangekondigd voor zijn eigen handelsbot, die beschikbaar zal zijn op de mainnets van Ethereum, Coinbase’s Base en Binance’s BNB. Dit nieuws komt nadat het onlangs de komende lancering aankondigde van de handelsbot.

CRYPTOWZRD heeft optimistische voorspellingen gedaan voor Floki Inu en verwacht aanzienlijke prijsstijgingen, mogelijk tot $0.00054673.

Floki Inu, een bekende meme-cryptocurrency, introduceert een gesloten beta-mainnet voor zijn handelsbot. Deze bot zal beschikbaar zijn op de mainnets van Ethereum, Coinbase’s Base en Binance’s BNB. De bètaperiode zal 150 gebruikers twee weken lang toegang bieden, waarna een publieke versie van de bot gepland is.

Het doel van de beta is het identificeren en oplossen van vroege bugs en het verzamelen van feedback van gebruikers. Deelnemers die wekelijks feedback geven en minstens vier transacties per week uitvoeren, maken kans op een beloning. Daarnaast moeten ze aan het einde van de bètatest een enquête invullen.

De beta beoogt een naadloze handelservaring over meerdere ketens, waarbij FLOKI als utility token dient. Opmerkelijk is dat de helft van de gegenereerde vergoedingen wordt gebruikt om FLOKI te verbranden.

De prijs van Floki Inu is deze week sterk gestegen, met meer dan 27% winst in de afgelopen twee dagen. Momenteel staat de prijs van FLOKI op $0.0002794 met een marktkapitalisatie van $2.67 miljard.

FLOKI prijsvoorspelling

De FLOKI-prijs nadert zijn hoogste punt ooit en ondervindt weerstand op dat niveau. Bekende crypto-analist Javon Marks heeft opwinding veroorzaakt met zijn optimistische voorspelling voor FLOKI.

Marks voorspelt een significante rally voor FLOKI, mogelijk tot $0.00054673. Hij ziet potentieel voor de token om eerst $0.000306 te bereiken en daarna nog eens 75% te stijgen.

CRYPTOWZRD deelt een vergelijkbare positieve visie en verwacht dat FLOKI zou kunnen stijgen naar $0.00046, wat een rally van 66% betekent vanaf de huidige niveaus.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!