Floki Inu kondigt lancering aan van nieuwe handelsbot

Floki Inu, een van de toonaangevende memecoins, heeft onlangs de lancering van zijn eigen handelsbot aangekondigd. De op Telegram gebaseerde bot is momenteel in bèta voor een periode van twee weken en zal beschikbaar zijn op de BNB Chain.

De bot zal in eerste instantie tijdens een bètatestfase aan een selecte groep gebruikers worden voorgesteld om vroege bugs op te lossen. Bovendien kan het projectteam feedback van gebruikers verzamelen. De publieke beschikbaarheid wordt medio juni verwacht. Daarna zal de handelsbot worden uitgebreid naar de blockchains van Ethereum en Base.

Floki Inu gaat zich richten op het verbeteren van de manier waarop gebruikers handelen door gemak, snelheid en meer efficiëntie te bieden. Het benadrukt dat de bot één procent kosten in rekening brengt voor elke transactie en dat Floki zal worden gebruikt als het utility-token van de bot. Floki wijst vijftig procent van de respectieve kosten toe aan het terugkopen en verbranden van tokens.

Floki Inu, de meme-cryptocurrency die is vernoemd naar de Shiba Inu-hond van Elon Musk, kreeg eind 2021 bekendheid met zijn nogal agressieve marketingcampagne. Wereldwijd is Floki Inu zichtbaar, van Londen tot Dubai. Zo was Floki bijvoorbeeld te zien in het openbaar vervoer in Londen, maar ook in Dubai op de Burj Khalifa.

Ondanks de hevige concurrentie is de meme-munt erin geslaagd om stand te houden en bezet Floki momenteel de 53e plaats qua marktkapitalisatie. De munt steeg na de aankondiging met meer dan 20%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!