Bitcoin en twee altcoins maken zich klaar voor stijgingen, aldus analist

Volgens de populaire cryptocurrency-analist Inmortal maken Bitcoin (BTC) en twee grote top 20 altcoins zich klaar om flink te stijgen.

De pseudonieme analist vertelde zijn 213.200 volgers op X (voorheen Twitter) dat de Bitcoin koers, op basis van de historische duur van marktcycli, nog veel meer opwaarts potentieel heeft. Hij gaf het volgende aan:

“We hebben nog ruimte voor nog eens 500 groene dagen.”

Vervolgens gaf de handelaar aan dat blockchain-orakel Chainlink (LINK) zich in een consolidatiefase lijkt te bevinden die zou kunnen leiden tot een enorme uitbraak, gebaseerd op historische prijspatronen. Hij beschreef het als volgt:

“Het meest merkwaardige aan LINK is hoe het werkt.

>Lange consolidaties.
>Snelle stijgingen.

We zitten niet in de tweede, dus moeten we in de eerste zijn.”

Ten slotte voorspelt de handelaar dat de grote layer 1-blockchain Solana (SOL) onder de stijgende trendlijn op de daggrafiek zal dalen naar de $120 range, wat een beartrap zal vormen, voordat het een enorme bull run boven de $230 door zal maken. Hij schreef hierover het volgende:

“Het snelste paard van de cyclus heeft nog maar één val nodig.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!