Top 4 altcoins om te kopen na de Bitcoin halvering

De Bitcoin-halvering staat op het punt plaats te vinden, binnen enkele uren wordt de beloning voor het delven van bitcoins teruggebracht tot 3,125 Bitcoin (BTC). Dit zal waarschijnlijk leiden tot een toegenomen vraag naar Bitcoin. Bovendien is de periode direct na de halvering een essentieel moment om beslissingen te maken over je cryptoportefeuille.

De cryptomarkt toont tekenen van herstel, de totale marktkapitalisatie heeft een niveau van $2,34 biljoen bereikt na een toename van 4,55%. Ook het handelsvolume vertoont een stijging van 11,55%, met een waarde die nu op $109,13 miljard ligt. Verder is er een positieve verschuiving in de angst- en hebzuchtindex, die nu op 59 staat, wat duidt op een herstel van de markt.

Zodra de Bitcoin halvering voorbij is, bestaat de kans dat de markt aanvankelijk daalt, wat leidt tot een daling van de cryptoprijzen. Dit kan het juiste moment zijn om cryptocurrencies te kopen om te verkopen zodra de bullmarkt begint.

Top cryptocurrencies om te kopen

Na de Bitcoin halvering wordt verwacht dat de marktwaarde de komende maanden zal stijgen, wat mogelijk ook het begin van een langdurige bullmarkt inluidt. Om optimaal te profiteren van deze verwachte stijging, is het belangrijk om een portefeuille samen te stellen met geschikte cryptovaluta. Aanbevolen cryptomunten die goede investeringen kunnen zijn na de Bitcoin halvering omvatten Ethereum, Solana, Toncoin, en BNB.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) staat bekend als een directe rivaal van Bitcoin, en de waarde ervan hangt sterk af van hoe Bitcoin het doet op de markt. Analyse van de koersgrafieken toont aan dat Ethereum vaak gelijksoortige bewegingen maakt als Bitcoin.

Ethereum Price Analysis With Bitcoin

Prijsanalyse van Ethereum in relatie tot Bitcoin Momenteel ondergaat Bitcoin een prijscorrectie, waarbij de koers is gezakt van $71K naar $62K. Op een vergelijkbare manier heeft Ethereum ook een terugval gezien naar $2.994,20, een daling van 15,32%.

Gezien de verwachte opwaartse trend na de Bitcoin halvering, kan Ethereum als een zeer aantrekkelijke investering worden beschouwd, mede door de sterke marktvraag en zijn historische prijsontwikkeling.

Solana (SOL)

In de afgelopen maanden heeft Solana (SOL) een opmerkelijke groei in populariteit doorgemaakt. Het bereikte een piek van $202,87 begin april, na een periode van drie maanden waarin de koers sterk steeg. Hoewel de prijs van SOL momenteel is gedaald naar $137,99, blijft de vraag naar het token stijgen.

Deze toenemende interesse is verder versterkt door meme-makers, die extra dynamiek hebben toegevoegd aan de vraag naar het Solana-netwerk. Op dit netwerk zijn veel populaire en succesvolle meme-munten gelanceerd, wat de reputatie van SOL verder heeft verbeterd.

Analisten voorspellen dat de volgende bullmarkt een toename zal zien in de waarde van altcoins, inclusief de meme-munten gebaseerd op Solana. Ze geloven ook dat Solana mogelijk boven de $300 zal stijgen in de bullmarkt na de Bitcoin halvering.

Toncoin (TON)

Dit jaar heeft Toncoin (TON) aanzienlijk aan populariteit gewonnen door onlangs een nieuw recordhoogte van $7,65 te bereiken, wat het dubbele is van zijn vorige hoogtepunt. De verwachtingen voor de toekomstige bullmarkt zijn ambitieus en hooggespannen.

Liefhebbers van cryptocurrency zijn van mening dat Toncoin tegen het einde van deze maand de $10 zou kunnen overschrijden en tegen het einde van het jaar zelfs zou kunnen stijgen naar $30.

Toncoin heeft zich sneller hersteld van de recente marktval dan andere altcoins. Het token steeg binnen één dag met 18%, en streeft ernaar om nog deze maand een nieuwe piek te bereiken.

BNB (BNB)

Investeerders waren aangenaam verrast door de recente prijsstijging van het BNB-token, waarbij de koers van de Binance-munt steeg naar $640,56, vlakbij de hoogste waarde ooit van $690,93. BNB geniet een sterke reputatie en staat als onderdeel van Binance, de grootste gecentraliseerde beurs ter wereld, in de top 5 van cryptocurrencies volgens CoinmarketCap.

Crypto-analisten zijn van mening dat BNB de potentie heeft om dit jaar een hoogtepunt van $1041 te bereiken, met een verwacht gemiddelde van $710. Gezien de sterke prijsprestaties en reputatie in de cryptomarkt, wordt BNB beschouwd als een waardevolle investering tijdens de periode van Bitcoin-halvering.

Conclusie

Het maken van de juiste keuzes bij het kopen van cryptocurrencies na de Bitcoin-halvering hangt af van factoren zoals prijs, toekomstperspectieven en beschikbaarheid. Focus op cryptocurrencies die niet alleen een degelijke reputatie hebben bij investeerders maar ook gunstige prijzen en een sterke marktkapitalisatie bieden. Dit helpt bij het verfijnen van de keuzemogelijkheden. De beste cryptomunten om te overwegen na deze halvering zijn Ethereum, Solana, Toncoin en BNB.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!