Whale koopt massaal Ethereum voor potentiële ETF-goedkeuring

Te midden van een turbulente dag voor cryptocurrencies valt Ethereum (ETH) op met een toename van whaleactiviteit, wat de discussies tijdens de marktdaling intensiveert. Opvallend is dat terwijl grote digitale activa zoals Bitcoin (BTC) , Solana (SOL) , XRP en anderen een aanzienlijke dip ervaren, Ethereum opvallende whaleactiviteit ziet, aangedreven door een aanzienlijke aankoop door een investeerder.

Ondertussen roept deze zet discussies op binnen de cryptosfeer over de implicaties voor de prijstrajectorie van Ethereum.

Een massale aankoop door een Ethereum whale leidt tot speculatie

Een Ethereum whale heeft een aanzienlijke investering gedaan en kocht voor $121 miljoen aan ETH van Binance te midden van de bredere verkoop van de crypto-markt. Opmerkelijk is dat de acquisitie, in totaal 37.018 ETH, plaatsvindt te midden van verhoogde marktvolatiliteit, wat speculatie over de motieven van de investeerder en de mogelijke impact op de prijs van Ethereum uitlokt.

Bovendien heeft deze opvallende accumulatie de aandacht van marktobservatoren getrokken, waarbij sommigen het interpreteren als een strategische zet om te profiteren van de dip in de markt.

Daarnaast onthult de activiteit van de whale een patroon van accumulatie gedurende de afgelopen vijf dagen, met een totaal van 62.140 ETH ter waarde van $208 miljoen. Ondanks het huidige zwevende verlies van $5,28 miljoen, geven de acties van de investeerder blijk van vertrouwen in de langetermijnvooruitzichten van Ethereum, wat mogelijk een bullish sentiment voorspelt te midden van de heersende marktonzekerheid.

Ondertussen, terwijl discussies zich ontvouwen binnen de crypto-gemeenschap, houden analisten de implicaties van de whale-aankoop voor de prijsdynamiek van Ethereum in de komende dagen nauwlettend in de gaten. Bovendien komt deze zet net voor de mogelijke goedkeuring van een Ethereum ETF in Hong Kong op 15 april.

Ondertussen daalde de prijs van Ethereum met 7,06% en werd verhandeld voor $3.284,91 tijdens het schrijven, terwijl het handelsvolume in de afgelopen 24 uur met 88,85% steeg naar $25,24 miljard. In de laatste 24 uur zag de ETH-prijs een hoogtepunt van $3.540,46 en een dieptepunt van $3.103,43.

Bron: Coinmarketcap

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!