Beste crypto-advertentienetwerken in 2023

Met de opkomst van blockchain-technologie en de toenemende populariteit van cryptocurrencies heeft digitale reclame de afgelopen jaren een belangrijke transformatie ondergaan. Naarmate traditionele advertentiemethoden minder effectief worden, wenden steeds meer bedrijven zich tot advertentienetwerken voor cryptocurrency om hun producten en diensten te promoten.

Dit artikel evalueert uitgebreid de top 7 van beste crypto-advertentienetwerken in 2023 op basis van uitgebreid onderzoek en analyse. Dus zonder verder oponthoud, laten we erin duiken en de opwindende mogelijkheden van crypto-advertenties verkennen!

Top 7 crypto-advertentieplatforms in 2023

1. Bitmedia

Bitmedia is een toonaangevend crypto-advertentienetwerk dat een uitgebreide oplossing biedt voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en nieuwe klanten willen werven in de crypto-ruimte. Bitmedia biedt voornamelijk display-banneradvertenties en heeft adverteerders geholpen miljoenen crypto-savvy bezoekers te bereiken sinds 2014.

De flexibele CPC- of CPM-prijsmodellen van Bitmedia zorgen ervoor dat adverteerders hun budget effectief kunnen beheren en hun marketingdoelstellingen kunnen behalen. Daarnaast biedt Bitmedia uitgebreide diensten voor het schrijven/vertalen van crypto-inhoud en de distributie van inhoud (directe publicaties en via crypto-PR-wires), in samenwerking met topwebsites, waaronder Cointelegraph, DailyCoin, BeInCrypto, Coindesk, NFTplazas, BTC-Echo (Duits), Cointribune (Frans), CryptoBenelux (Nederlands), etc.

Bovendien faciliteert Bitmedia influencer-marketingcampagnes voor cryptoprojecten op toonaangevende sociale mediaplatforms zoals Tiktok, Twitter, Telegram, YouTube en Twitch. Met speciale aanbiedingen voor projecten op het gebied van cryptogokken heeft Bitmedia meer dan 30.000 advertentiecampagnes uitgevoerd en er komen er nog steeds bij, wat een superieure gebruikerservaring biedt voor zowel adverteerders als uitgevers.

Bezoek nu: https://bitmedia.io/

2. Coin.netwerk

Coin.network staat bekend om zijn toewijding aan transparantie en veiligheid en is bekend in de crypto-advertentieruimte. Zonder registratie en de mogelijkheid om anoniem te blijven, kunnen zowel adverteerders als uitgevers genieten van een veilige en duidelijke advertentie-ervaring via Coin.network.

Coin.network biedt display-advertenties en native ads, die beide kunnen worden aangepast aan de esthetiek van elke website. Bovendien biedt het platform gedetailleerde targetingopties, waarmee adverteerders de juiste doelgroep kunnen bereiken op basis van locatie en apparaat.

Bezoek nu: https://coin.network/

3. CoinAd.media

CoinAd.Media is een eersteklas Crypto Advertising Network dat praktische manieren biedt om reclame te maken voor uw cryptoprojecten op meer dan 260 blockchain- en cryptogerelateerde websites. Met een 100% crypto-publiek verzekert dit netwerk u van het bereiken van de juiste doelgroep. Bovendien beschikt het over alle grote premium uitgevers en partners en biedt het CPC- en CPM-opties.

Prijzen beginnen vanaf $100 en alle betalingen worden automatisch geaccepteerd. Het netwerk biedt ook real-time statistieken en een anti-botsysteem.

Bezoek nu: https://coinad.media/

4. Adshares

AdShares is een ander toonaangevend crypto-advertentienetwerk dat een revolutie teweegbrengt in de digitale advertentie-industrie. De voor elke media geschikte advertentiestandaard van het platform maakt programmatische advertenties mogelijk in verschillende digitale ruimtes, waaronder websites, mobiele apps, games en Metaverse. Bovendien maakt het cross-verse advertentiecampagnes en het genereren van inkomsten uit elke digitale ruimte mogelijk.

De blockchain-technologie van AdShares zorgt voor vertrouwen in de advertentie-industrie door direct inzicht te bieden in advertentietransacties, fraude, valse vertoningen en tussenpersonen te elimineren en de privacy van consumenten te beschermen.

Bezoek nu: https://adshares.net/

5. DOTaudiences

DOTaudiences is een toonaangevend crypto-advertentienetwerk dat digitale innovatie biedt voor merken die hun web3-bedrijf willen laten groeien. Adverteerders kunnen profiteren van de expertise van DOT in het bereiken van diaspora-doelgroepen via premium websites en het converteren van moeilijk bereikbare doelgroepen.

Uitgevers kunnen gebruikmaken van de slimme AI-technologie van DOT om drie keer zoveel inkomsten, ultrasnel laden en maandelijkse betalingen te realiseren. Ze kunnen ook de omzetcalculator gebruiken om betere advertentie-inkomsten aan te vragen.

Bezoek nu: https://dotaudiences.com/

6. A-Ads

A-Ads heeft een sterke reputatie opgebouwd in de crypto-advertentieruimte vanwege zijn toewijding aan transparantie en veiligheid. Zonder registratie en de mogelijkheid om anoniem te blijven, biedt A-Ads een veilige en duidelijke advertentie-ervaring voor zowel adverteerders als uitgevers.

Met een gemiddelde CPM van $0,83 en een klikfrequentie van 4,42% biedt A-Ads uitstekende waarde voor adverteerders die hun cryptogerelateerde producten of diensten willen promoten.

Bezoek nu: https://a-ads.com/

7. Ad Dragon (nu DragonX)

DragonX biedt een scala aan advertentie-opties, waaronder banneradvertenties, pop-ups en native ads. Bovendien zorgt het platform voor eenvoudige betalingsverwerking met meerdere opties, waaronder populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Het netwerk biedt unieke functies, zoals advertentieplaatsing op relevante crypto-gerelateerde websites, waardoor maximale bekendheid bij de doelgroep wordt gegarandeerd. Bovendien beheert DragonX een censuurvrij netwerk dat de privacy van gebruikers respecteert door het verzamelen van gegevens en massasurveillance te vermijden.

Bezoek nu: https://www.dragonx.app/

Conclusie

De crypto-advertentie-industrie evolueert snel en bedrijven die hun crypto-gerelateerde producten en diensten willen promoten, moeten het juiste advertentieplatform kiezen om hun doelgroep effectief te bereiken. Met het groeiende aantal beschikbare crypto-advertentienetwerken kan het echter even duren om de beste te kiezen.

Na zorgvuldige analyse en evaluatie komt Bitmedia naar voren als het beste crypto-advertentienetwerk voor 2023. Met zijn geavanceerde targetingmogelijkheden, gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide netwerk van uitgevers en adverteerders, biedt Bitmedia een uitstekende oplossing voor bedrijven die hun cryptogerelateerde advertenties willen promoten. producten en diensten.

Terwijl andere advertentienetwerken op de lijst unieke functies en voordelen bieden, onderscheidt Bitmedia zich als de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar de meest effectieve en betrouwbare advertentie-oplossing voor cryptogerelateerde producten en diensten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!