Wat is Ankr Network (ANKR)?

Ankr Network is een gedecentraliseerd computing platform dat gericht is op het leveren van betrouwbare, schaalbare en kosteneffectieve cloud infrastructuur voor blockchain-applicaties en -diensten. Het platform maakt gebruik van een gedistribueerd netwerk van nodes, die fungeren als hosts voor virtuele machines (VM’s) en andere computing-resources.

Door het gebruik van blockchain-technologie biedt Ankr Network een hoge mate van beveiliging en transparantie. Het platform maakt gebruik van een consensus-algoritme dat bekend staat als Proof of Useful Work (PoUW), wat betekent dat de nodes in het netwerk beloond worden voor het leveren van bruikbare computing-resources.

De missie van ANKR

Ankr Network streeft naar een gedecentraliseerde infrastructuur die de huidige problemen van gecentraliseerde cloudaanbieders aanpakt, zoals hoge kosten, trage prestaties en beperkte schaalbaarheid. Het platform biedt een breed scala aan tools en services voor het bouwen, implementeren en beheren van gedistribueerde applicaties en services op een kosteneffectieve en schaalbare manier.

Het platform is ook ontworpen om te werken met verschillende blockchain-protocollen en -platforms, waaronder Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC), Polkadot (DOT) en anderen. Ankr Network maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel decentrale applicaties te bouwen en te implementeren, zonder dat er aanzienlijke investeringen nodig zijn in dure cloudinfrastructuur.

Conclusie

Al met al biedt Ankr Network een innovatieve en veelbelovende oplossing voor de huidige uitdagingen waarmee blockchain-ontwikkelaars en -gebruikers te maken hebben. Met een gedecentraliseerd computing-platform dat veilig, betrouwbaar en schaalbaar is, zal Ankr Network een belangrijke rol spelen in de toekomst van blockchain-technologie en de adoptie ervan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!