Bitcoin koers is waarschijnlijk op weg naar nieuwe dieptepunten, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist die de ineenstorting van Bitcoin (BTC) van dit jaar voorspelde, bekend als CryptoCapo, heeft aangegeven dat de Bitcoin koers waarschijnlijk op weg is naar nieuwe dieptepunten.

De pseudonieme analist vertelde zijn 665.000 volgers op Twitter dat hij gelooft dat rally’s op de cryptomarkten bedoeld zijn om de bulls te vangen. Hij tweette het volgende:

“Wat ik zie:

-Technische gegevens zien er slecht uit ([BTC]-prijs onder het dieptepunt van juni, indicatoren bearish, financieringsreset…)
-Dezelfde stierenvallen als altijd, maar nog zwakker. Mensen vallen voor hen.
-Opmerkingen als ‘Je gaat de trein missen.’ Echt waar?

Dit is nog niet voorbij. Definitieve capitulatie is waarschijnlijk.”

Kijkend naar de Bitcoin koers, gelooft Capo dat er op korte termijn een daling naar lagere niveaus zal plaatsvinden. Hij vervolgde met:

“Goedemorgen! BTC naar $12.000-$14.000 is een kwestie van tijd. Altcoins veel lager (gemiddeld 40%-50% daling).”

De cryptostrateeg deelde vervolgens ook een grafiek die zijn bearish stelling ondersteunt, waaruit blijkt dat BTC de steun van $17.600 heeft omgezet in weerstand. Hij plaatste het onderstaande:

“Een grafiek zegt meer dan duizend woorden.”

Op basis van de grafiek van Capo voorspelt hij dat Bitcoin een sterk herstel zou in gang zetten na het behalen van zijn capitulatiedoel tussen $12.000 en $14.000.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!