Bitcoin koers over een jaar naar de $100.000, aldus analist 

Volgens Credible Crypto zal Bitcoin (BTC) volgend jaar boven de $100.000 uitkomen. Na deze piek voorspelt de analist dat er een recordbrekende bearmarkt zal volgen. Het dieptepunt zal te maken hebben met de volgende halvering van Bitcoin. Hierbij voorspelt de analist dat Bitcoin koers kan gaan dalen naar een niveau van $10.000. 

Andere analisten, zoals Philip Swift, voorspellen ook al dat de bearmarkt niet lang meer zal duren. Zo voorspelt Swift dat de huidige bearmarkt slechts nog enkele maanden gaat duren. Voor Credible Crypto ligt het echt interessante gebied na de nieuwe all-time highs (ATH’s) van ten minste $100.000. Credible Crypto meent dat na de piek een “blow-off top” naar beneden zal komen op een manier die nog nooit eerder is gezien.

De volgende bearmarkt zal zelfs nog lager uitkomen dan de $17.600 van dit jaar. Hierdoor krijgen kopers de kans om de markt te betreden tot slechts $10.000 in 2025, wat de datum is van de het absolute bodempunt, aldus de analist.

Verschillende meningen

Hoewel de voorspelling van Credible Crypto een interessante is, verschillen de meningen alom. Volgens Benjamin Cowen zal Bitcoin pas in 2024 weer zijn reële waarde behalen. Vermogensbeheerder Larry Lepard voorspelt bijvoorbeeld dat Bitcoin in 6 jaar tijd een prijs van 2 miljoen zal behalen. 

De meningen onder experts verschillen en de Bitcoin koers valt daarmee niet te voorspellen. Eén ding is wel duidelijk, de meeste analisten zijn er van overtuigd dat Bitcoin op de lange termijn alleen maar in prijs zal stijgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!