Ethereum

The Merge is niet ingeprijsd, aldus Vitalik Buterin

De mede-oprichter van Ethereum (ETH), Vitalik Buterin, heeft onlangs betoogd dat The Merge niet is ingeprijsd. Het gaat hierbij niet alleen over de markttermen, maar ook over de psychologische narratieve termen. Ondertussen heeft Buterin zijn plannen geuit om Ethereum te forken.

Buterin zei in een commentaar op het moreel rond Ethereum-ontwikkelaars tijdens de Ethereum Community Conference (EthCC) van dit jaar dat allemaal echt is nu in tegenstelling tot 2018 en 2019. Toen hadden de Ethereum-elties een hoog moreel afgedwongen om het gevoel van anderen hoog te houden. Hij merkte op de The Merge steeds meer in de voorspiegel kijkt, maar het nog steeds niet in de prijs is ingeprijsd, zowel in markttermen als in psychologische verhalende termen.

Ook beweerde Buterin dat sommige mensen nog steeds denken dat Proof-of-Stake (PoS) niet meer is dan een ruis en dat mensen geloven dat het niet overal in zal worden geïmplementeerd. Hij voegde eraan toe dat The Merge misschien niet wordt ingeprijsd totdat het gebeurt.

The Merge is de langverwachte upgrade van Ethereum waarbij het mainnet en het Proof-of-Work (PoW) mechanisme zal fuseren met het Beacon PoS-systeem. Ethereum-ontwikkelaar, Tim Beiko, had eerder al bevestigd dat 19 september de voorlopige datum voor The Merge zal zijn. Met name de tiende schaduwfork van Ethereum trad in werking op dinsdag, wat 26 uur eerder was dan gepland. Het gebeurde in blok 15217902 toen Terminal Total Difficulty (TDD) werd opgeheven.

Een bekende miner, angel-investeerder en adviseur in Bitcoin (BTC) en Ethereum-startups, Chandler Guo, wil de Ethereum-keten afsplitsen terwijl de chain zich aan het voorbereiden op de overgang naar PoS. Chandler Guo tweette het volgende:

“ETH wordt een vork: ETHPOS VS ETHPOW. Vork het nog een keer.”

ChainLinkGod.eth voegde hieraan toe:

Miners die blokken blijven produceren op de niet-canonieke PoW-versie van Ethereum na de PoS-fusie is geen echte zorg. Met alle off-chain afhankelijkheden verbroken en waarderingen naar beneden vervormd, zal het een volledig onbruikbaar ecosysteem zijn. Alleen goed voor het dumpen van gevorkte tokens.”

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor prijs van $1.620. Ten opzichte van 24 uur gelden betekent dit een stijging van ruim 11%. Als er naar een week wordt gekeken, is ETH met 7% gestegen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN