Luna Foundation is in bezit van $1.1 miljard Bitcoin

Gedurende de afgelopen week heeft de cryptocurrency gemeenschap gediscussieerd over de bitcoin aankopen gedaan door Luna Foundation Guard (LFG), aangezien onchain data laat zien dat LFG’s bitcoin wallet momenteel 24.954,95 bitcoin bevat ter waarde van $1,1 miljard. LFG’s Gnosis safe adres laat zien dat er de afgelopen vier dagen 660,6 miljoen tethers uit de portemonnee van de stichting zijn verzonden.

Do Kwon bevestigt dat Bitcoin Wallet van LFG is.


Op 26 maart 2022 bevat de bitcoin-portemonnee van de Luna Foundation Guard 24.954,95 BTC ter waarde van 1,1 miljard dollar. Gedurende de laatste vier dagen heeft het adres een enorm aantal bitcoin verzameld nadat Terra’s oprichter Do Kwon onlangs liet doorschemeren dat het blockchain project gebruik maakt van bitcoin-gelinkte tokenomics. Nadat iemand de oprichter van Terra had gevraagd waarom het project bitcoin (BTC) als reservemiddel heeft gekozen, antwoordde Do Kwon:

“Bitcoin is het enige harde reservemiddel dat zich bewezen heeft onder de digitale munten… Het is erg moeilijk voor iemand in crypto om bitcoin in twijfel te trekken.”

Na de verklaring merkte de gemeenschap beweging op die afkomstig was van een veilig adres van Gnosis dat naar verluidt eigendom is van de LFG. Daarnaast tweette de nieuwspublicatie Bitcoin Magazine over het bitcoinadres van de LFG en zei dat de stichting het adres en de aankopen bevestigde “om zijn UST stablecoin te ondersteunen.” Na de verklaring, op 25 maart, verifieerde de nieuwspublicatie de tweet verder in een artikel dat zei: “Terraform Labs oprichter Do Kwon op woensdag bevestigde via e-mail dat het adres inderdaad toebehoort aan LFG.”

Luna Foundation's Bitcoin Reserve Wallet Now Holds $1.1 Billion in BTC
Op 26 maart 2022, om 1:00 p.m. (ET), heeft LFG’s bitcoin wallet 24.954,95 bitcoin ter waarde van meer dan $1,1 miljard.


Medeoprichter 3AC zegt ‘drie maanden lang 125 miljoen dollar per dag aan Bitcoin kopen is veel’


Sindsdien blijft het LFG bitcoin adres BTC accumuleren, want de laatste transactie laat zien dat het 493 BTC heeft verkregen op 26 maart om 5:18 a.m. (UTC). Het bezit 24.954,95 bitcoin ter waarde van 1,1 miljard dollar en het adres heeft nog nooit een enkele satoshi uit de portemonnee gestuurd. Het veilige Gnosis-adres heeft vier USDT-transacties verstuurd ter waarde van ongeveer 125 miljoen dollar en de laatste tether-verzending was voor 160.750.000 USDT.

Het bitcoin adres dat BTC heeft verstuurd naar het LFG bitcoin adres is gemarkeerd als een “Binance hot wallet,” volgens oxt.me data en bitquery.io’s money flow stats. Alle BTC inputs die worden gehouden in het LFG bitcoin adres zijn afkomstig van de gemarkeerde Binance hot wallet. Wat het Gnosis safe adres betreft, is er nog genoeg geld in de wallet om dagelijks BTC te blijven kopen.

Momenteel heeft het Gnosis safe adres $715,2 miljoen in tether (USDT) en $398,23 miljoen in usd coin (USDC). De koopwoede heeft verder voor veel discussies gezorgd binnen de cryptogemeenschap. “Ik kan vertellen dat sommigen van jullie nog niet eerder grootte hebben uitgevoerd,” tweette Kyle Davies, de medeoprichter en voorzitter van Three Arrows Capital (3AC). “Laat me jullie vertellen dat het kopen van $125mil/dag aan [bitcoin] gedurende 3 maanden veel is.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!