Reddit onderzoekt hoe het NFT’s kan implementeren

Na eerdere stappen in de cryptowereld, heeft het social media-platform Reddit besloten om in de voetsporen van Twitter te treden en ook NFT-profielfoto’s te activeren op het platform. Als gevolg van het nieuws zei Reddit-woordvoerder Tim Rathschmidt het volgende:

“We zijn altijd op zoek naar manieren om waarde te bieden aan gebruikers en gemeenschappen op Reddit. Op dit moment testen we de mogelijkheid om NFT’s te gebruiken als profielfoto’s (avatars) en het eigendom te verifiëren.”

Wanneer op de NFT wordt geklikt, geven de foto’s informatie over de NFT weer. Ze verschijnen als zeshoekige afbeeldingen. Reddit heeft echter nog niet precies bepaald hoe het NFT’s zal implementeren. Volgens rapporten heeft Reddit uitgelegd dat deze specifieke NFT-test zich in een zeer vroeg stadium bevindt en nog niet beschikbaar is gesteld aan openbare gebruikers op de site.

Aparte pagina voor NFT-gerelateerde activiteit

Reddit experimenteert al een tijdje met verschillende NFT-gerelateerde inspanningen en heeft een aparte pagina voor NFT-gerelateerde activiteiten opgezet op nft.reddit.com. Voorlopig staan ​​Reddits eigen digitale verzamelobjecten, de CryptoSnoos, centraal op de website.

Reddit’s buitenaardse mascotte, genaamd “Snoo”, is de inspiratie voor het “Snoo” -gedeelte van de naam, en de verzamelobjecten zelf zijn gebaseerd op Snoo’s ontwerp. In één geval wordt de mascotte getoond in de vorm van een heliumballon. Er zijn tot nu toe slechts vier eenheden van de CryptoSnoo beschikbaar gesteld.

Er was een breed scala aan meningen over CryptoSnoos. In de opmerkingensectie van de aankondigingspost verwezen verschillende Redditors naar de overstap van Reddit naar NFT’s als “idioot”, “een gimmick” of erger. De hoge kosten van NFT’s waren voor sommige individuen een groter probleem, omdat het hen ervan weerhield deel te nemen aan het ecosysteem. Sommigen hadden echter meer interesse of zelfs steun getoond voor de inspanningen van Reddit op dit gebied.

Zoals gezegd is Reddit niet het enige social media-platform dat experimenteert met NFT’s. Onlangs kondigde Twitter een vergelijkbare functie aan waarmee gebruikers hun NFT’s kunnen uploaden in plaats van gewone profielfoto’s. Daarnaast werd bekend dat Meta, het bedrijf achter Facebook en Instagram, ook de ontluikende markt onderzoekt. Zelfs YouTube is bezig met aan het bekijken hoe het digitale eigendommen kan implementeren op het platform. We zijn dan ook erg benieuwd hoe de toekomst van NFT’s er precies uit gaat zien. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!