Adidas Originals

Adidas Originals kondigt lancering van NFT-collectie aan

Adidas Originals heeft de aanstaande lancering aangekondigd van hun eigen NFT-collectie, in samenwerking met Bored Ape Yacht Club, PUNKS Comic en GMoney, met de titel Into the Metaverse. Hoewel de exacte details over de collectie op dit moment schaars zijn, is onthuld dat het digitale activum zal dienen als een toegangstoken, waarmee houders exclusieve toegang zullen krijgen tot toekomstige koopwaar, fysieke en digitale producten en diensten, beloningen binnen het nieuw verkregen landperceel in The Sandbox (SAND) en meer.

Tevens is duidelijk geworden dat de verkoop van de collectie op 17 december zal beginnen via de officiële website van het bedrijf tegen een prijs van 0,2 ETH, wat overeenkomt met ongeveer $810 op het moment van schrijven. Daarnaast gaf NFT-influencer GMoney het volgende aan tegen Cointelegraph:

“Ze hebben heel bedachtzaam en weloverwogen nagedacht over hun entree in de ruimte. Ik denk dat ze gemeenschappen en makers zullen helpen door samen te bouwen.”

GMoney sprak tevens over zijn rol bij het ondersteunen van de toegang van merken tot de relatief nieuwe en ontluikende ruimte van NFT’s en de metaverse. Hij zei het volgende:

“Sinds april spreek ik ze om hen te begeleiden in hun strategie, feedback te geven op ideeën, om ervoor te zorgen dat ze de ruimte op een echt authentieke manier betreden. En ik denk dat we dat nu zien gebeuren, aangezien Adidas tot nu toe de meest authentieke toetrede tot de ruimte heeft gehad.”

Zoals gerapporteerd kondigde Adidas Originals op 2 december hun intrede in de metaverse aan, waarin aangegeven werd dat de digitale werelden die de metaverse vormen een plaats zullen zijn “waar iedereen zijn meest originele ideeën kan uiten en hun meest authentieke zelf kunnen worden.” Het tweette het onderstaande:

“Vandaag springen we in de metaverse met Bored Ape Yacht Club, gmoneyNFT & PUNKS Comic. Het is tijd om een ​​wereld van onbegrensde mogelijkheden te betreden.”

Adidas is echter niet het enige bekende sportmerk dat de markt gaat betreden. Zo kondigde Nike op 14 december ook hun intrede in de metaverse-ruimte aan met de overname van het virtuele sneakermerk RTKFT. De aankoop volgde op de zeer succesvolle CloneX-avatar-drop van RTFKT.

Als gevolg van deze overname zei president en CEO van Nike, John Donahoe, dat RTKFT het meest authentieke merk is en een echt bekwaam team van artiesten aanwerft. De strategie is om te investeren in het merk RTFKT, service te verlenen en de RTFKT-gemeenschap op te bouwen, en het digitale bereik en de mogelijkheden van Nike uit te breiden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN