ftx

FTX koopt naamgevingsrechten op van Cal Memorial Stadium

Crypto-exchange FTX heeft een langdurige samenwerking bekendgemaakt met het Cal Memorial Stadium van de Universiteit van Californië. FTX sloot een 10-jarige deal voor naamgevingsrechten van $17,5 miljoen met de Universiteit van Californië.

Dit betekent dat het thuisteam van het stadion, de California Golden Bears, het op hun eigen terrein zullen opnemen tegen de rivalen op een geheel nieuw veld, dat nu is omgedoopt tot het FTX field. Bovendien zal de betaling van $17,5 miljoen ook aan de universiteit worden betaald in de vorm van crypto-activa.

COO van FTX Sina Nader, die zijn bachelordiploma in juridische studies behaalde aan de Universiteit van Californië en tijdens zijn tijd daar voetbalde voor de Golden Bears, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“We zijn verheugd om samen te werken met een van ‘s werelds grootste universiteiten en de aanwezigheid van crypto uit te breiden. Deze historische samenwerking stelt ons ook in staat om samen te werken aan liefdadigheidsinitiatieven die aansluiten bij de kernwaarden van onze organisatie.” 

Na het kopen van de naamrechten in het Cal Memorial Stadium, heeft FTX sinds dit jaar twee naamgevingsovereenkomsten ondertekend. Een daarvan was In juni van dit jaar, toen sloot FTX een naamgevingsovereenkomst van $210 miljoen dollar met het Amerikaanse professionele esports-team TSM.

Ook werden American football-superster Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündcheni In juni aangesteld als merkambassadeur van de crypto-exchange. Door de deal namen Brady en Bündchen elk aandelen in FTX en ontvingen ze crypto. Niet veel later tekende FTX een meerjarige deal met Kevin O’Leary van Shark Tank.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN