FTX tekent een meerjarige deal met Kevin O’Leary van Shark Tank

De bekende investeerder en tevens Shark Tank host Kevin O’Leary, heeft een meerjarige deal getekend met crypto-exchange FTX. O’Leary zal een officiële woordvoerder en merkambassadeur worden van FTX. Als onderdeel van de overeenkomst zal hij in crypto worden betaald en aandelen ontvangen.

Net als de samenwerking van FTX met Tom Brady en Gisele Bundchen, zal Kevin volgens een aankondiging van 10 augustus een aandelenbelang nemen in FTX.com en FTX.US. In de aankondiging merkte O’Leary op dat institutionele beleggers zich zorgen maken met de beslissing om in cryptocurrencies te investeren, omdat ze zich zorgen maken over compliance. Ook O’Leary had hier moeite mee en zei:

“Eindelijk mijn complianceproblemen met #cryptocurrencies opgelost Ik ga FTX gebruiken om mijn allocatie te vergroten en het platform gebruiken om mijn portefeuilles te beheren”.

Hiermee herhaalt Kevin zijn verklaring van afgelopen december, toen hij zei dat institutionele beleggers niet in Bitcoin willen investeren, omdat ze bang zijn voor de toezichthouder. O’Leary heeft de taak gekregen om het merk naar een groot publiek te tillen en is al begonnen op sociale media door een FTX CryptoPunk NFT-weggeefactie op Twitter te promoten.

O’Leary lijkt zich in ieder geval steeds meer met cryptocurrencies te bemoeien. In maart van dit jaar maakte hij bekend dat hij 3% van zijn portefeuille in Bitcoin heeft geïnvesteerd. Daarnaast gaf hij eerder deze week aan dat hij bullish is op Ethereum vanwege EIP-1559.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!