Tom Brady en Gisele Bündchen sluiten zich aan bij FTX exchange

American football-superster Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bündcheni zijn aangesteld als merkambassadeur van crypto-exchange FTX. Als onderdeel van die deal worden beiden aandeelhouders van het bedrijf. Het bedrag van het aandelenbelang is niet bekendgemaakt, maar beiden ontvangen een tekenbonus in cryptocurrency. In welke cryptocurrency ze dit zullen ontvangen is niet bekend.

Het bedrijf zei dat het echtpaar een langdurige samenwerking aanging met West Realm Shires Services, FTX Trading Limited en Blockfolio, drie bedrijven achter het grote wereldwijde cryptocurrency-exchange FTX.

De CEO van FTX Sam Bankman-Fried zei in een interview met Bloomberg dat de samenwerking een goed idee was en dat ze er beiden enorm zin in hebben. Hij voegde eraan toe dat Brady en Bündchen beide legendes zijn, en dat ze allebei het toppunt bereikten van wat ze doen. 

“Als we nadenken over wat FTX vertegenwoordigt, willen we het beste product zijn dat er is”, aldus Sam Bankman-Fried.

Als ambassadeur zal Brady verantwoordelijk zijn voor het introduceren van alle FTX merken bij een nieuw publiek via verschillende initiatieven, terwijl Bündchen als adviseur een rol zal spelen op de afdeling milieu- en sociale initiatieven van het bedrijf. Hierbij zal ze werken aan initiatieven om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verkleinen.

Wat Brady betreft, de zevenvoudig Super Bowl-kampioen heeft al een tijdje zijn steun voor de industrie uitgesproken. Hij voegde onlangs de beroemde laserogen toe aan zijn Twitter-profielfoto, alhoewel hij later toegaf dat het misschien geen goed idee was. 

“Dit is niet de eerste keer dat ze betrokken zijn bij crypto, niet de eerste keer dat ze erover nadenken of het zelfs gebruiken, wat het volgens mij een veel natuurlijker en authentieker partnerschap maakt. Het zijn voorbeelden van doelgroepen waarvoor we graag willen dat FTX het product is”, aldus Bankman-Fried.

FTX exchange partnerschap met professionele esports-team

Eerder dit jaar sloot FTX exchange een deal met het Amerikaanse professionele esports-team TSM. FTX zal de komende 10 jaar $21 miljoen per jaar aan TSM betalen om zijn naam te veranderen en te rebranden naar TSM FTX

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!