Cardano mainnet lancering

Cardano (ADA) breekt $2,50 in afwachting op Alonzo hard fork

De cryptocurrency van het bekende blockchain-project Cardano (ADA) is vandaag met 18% gestegen en wist een nieuw record te bereiken van meer dan $2,50. Als gevolg hiervan wist de munt de op twee na grootste cryptocurrency te worden, met een marktkapitalisatie van $80,7 miljard.

Onlangs heeft ADA een aantal indrukwekkende bullish signalen laten zien met links en rechts goed nieuws, zoals de Alonzo hard fork. Er kan dus een nieuwe bull run op handen zijn, aangezien de release van de langverwachte upgrade om de hoek staat (12 september).

Dit betekent dat ontwikkelaars met het platform gedecentraliseerde financiële (DeFi) apps kunnen bouwen die gebruikmaken van de kracht van smart contracts om activa te lenen, uit te lenen en verhandelen zonder tussenpersonen. Lukas Enzersdorfer-Konrad, van Bitpanda, deelde het volgende met Decrypt:

“De netwerkontwikkelaars zullen zijn ‘Alonzo Purple’ uitbrengen, wat de laatste fase is nadat Alonzo Blue en White al waren voltooid. De voltooide Alonzo-upgrade zal het in staat stellen om geavanceerde smart contracts en DeFi-applicaties op de Cardano-blockchain uit te voeren. De upgrade zal Cardano helpen om de mogelijkheden van Ethereum te evenaren.”

Het lijkt erop dat de upgrade van “Alonzo” een aanzienlijke impact heeft op het beleggerssentiment. De upgrade gaat over smart-contract-functie en lost wat critici een van de meest in het oog springende tekortkomingen van het netwerk hebben genoemd.

Als we kijken naar de huidige staat van de koers, is duidelijk te zien dat ADA zijn bullish momentum, die afgelopen donderdag echt van start ging, wist te handhaven. Het openbare blockchain-platform heeft de afgelopen weken een flinke stijging doorgemaakt en is met 150% gestegen vanaf zijn dieptepunt van $1 die op 21 juli bereikt werd.

Het ziet er dus goed voor het project en het zou ons niets verbazen als de cryptocurrency zijn stijging de komende periode nog voort weet te zetten. Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN