PayPal cryptocurrencies

PayPal plaatst crypto-gerelateerde vacatures in Ierland

Zoals wij eerder al aangaven, is de internationale betalingsgigant PayPal druk bezig om door te breken in de cryptomarkt van het Verenigd Koninkrijk. Dit feit werd nogmaals bevestigd door het feit dat het bedrijf momenteel een aantal crypto-gerelateerde vacatures geopend heeft in Ierland. Op deze manier zal het platform een ​​werkteam willen creëren dat zich volledig zal toeleggen op de crypto-markt in het VK.

Het betalingsbedrijf lanceerde vorig jaar de ondersteuning van crypto-aankopen. Door dit nieuws steeg de Bitcoin koers in oktober 2020 met meer dan 20 procent, wat het startsein bleek te zijn van een flinke opwaartse trend.

Tijdens een recente aankondiging zei de CEO van PayPal echter dat het zijn crypto-activiteiten voor het VK zou openen. Volgens de CEO van het bedrijf zullen cryptobetalingen begin augustus beschikbaar worden voor Britse klanten.

PayPal is echter niet het enige platform dat zich op Ierland gaat concentreren. De website van Kraken, ook gevestigd in Californië, geeft ook aan dat het de crypto-financiële markt in Ierland wil gaan betreden. Daarnaast is de belangrijkste bank in Noord-Amerika, BNY Mellon, ook geïnteresseerd in de Ierse cryptomarkt.

Dit zijn drie ervaren bedrijven die de nieuwe crypto-investeerders van het land in Europa willen verwelkomen. PayPal kan echter zegevieren omdat het een betere reputatie heeft dan de concurrentie.

De reden dat cryptobedrijven zich op Ierland richten, is vanwege hun huidige gebrek aan Bitcoin-adoptie. Veel burgers in de Europese regio zijn niet op de hoogte van cryptocurrencies of hebben er geen beveiligde toegang toe.

Met deze crypto-adoptie-campagnes zou Ierland op korte termijn echter een belangrijk land kunnen worden in de crypto-wereld en als crypto-adoptie groeit Ierland kan dit op zijn beurt weer positief effect hebben op cryptocurrencies in het algemeen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN