PayPal cryptocurrencies

PayPal gaat Bitcoin-aankopen ook mogelijk maken in het Verenigd Koninkrijk

De CEO van PayPal, Dan Schulman, heeft aangekondigd dat het de optie om Bitcoin te kopen naar het Verenigd Koninkrijk gaat brengen.

“We gaan, hopelijk, misschien zelfs volgende maand lanceren in het VK. We openen daar de handel. We werken momenteel aan overschrijvingen naar portemonnees van derden. We willen er echt voor zorgen dat we een zeer naadloos proces voor belastingen en belastingaangifte creëren, dus zijn we echt aan het kijken hoe we dat kunnen integreren in zowel de handel als het ‘kopen met crypto’ op ons platform.”

De Bitcoin-volumes van PayPal stegen maandag naar ongeveer $50 miljoen. Dit is een flinke stijging en dit heeft er natuurlijk mede voor gezorgd dat het bedrijf besloten heeft om zijn Bitcoin-aanbod ook in andere landen te lanceren. Schulman zei het volgende hierover:

“We blijven erg blij met het momentum dat we zien op crypto. We voegen daar incrementele functionaliteit aan toe … we hebben de limieten verhoogd tot $ 100.000 per week. We zitten midden in een open banking-integratie, die het vermogen om volledig te integreren in ACH zal vergroten en snellere betalingen zal doen.”

Binance

PayPal kondigt “super app-portemonnee” aan

Naast het feit dat de betaalgigant de beweging richting het Verenigd Koninkrijk aankondigde, werd tevens duidelijk dat het van plan is om voor zijn Amerikaanse gebruikers een “super app-portemonnee” te lanceren om “extra crypto-mogelijkheden” voor gebruikers te garanderen, zoals vroege toegang tot directe stortingsfondsen en sparen tegen een hoog rendement.. Het bedrijf kondigde aan dat het de geüpgradede versie in de komende maanden zal lanceren.

Schulman verzekerde dat de app al “code compleet” is en dat het bedrijf van plan is om de portemonnee in de komende maanden uit te rollen. In het begin zal de dienst alleen beschikbaar zijn voor Amerikaanse gebruikers. Dit zal echter in de toekomst waarschijnlijk veranderen naar een wereldwijde uitrol.

Hij zei ook dat elk account “uniek zou zijn, aangedreven door geavanceerde AI- en machine learning-mogelijkheden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN