Bitcoin nieuws

Miami wil de Bitcoin-hub van de wereld worden

We weten allemaal dat het Zwitserse dorp Zug, ook bekend als ‘Crypto Valley’, de crypto-hub is van Europa. Nu is echter zo dat de burgermeester van Amerikaanse stad Miami, Francis Suarez, in een interview met de New York Times aangaf dat hij beoogt om van Miami de Bitcoin-hub van Amerika te maken.

De weg naar een Bitcoin-hub

Een paar maanden geleden stelde Suarez voor dat de gemeente belastingbetalingen accepteert en betalingen van haar werknemers in Bitcoin verwerkt. De burgemeester moedigde zijn administratie verder aan om in BTC en andere cryptocurrencies te investeren. Deze stap verhoogt de rebrandingcampagne van Miami en heeft ook de populariteit van de burgemeester binnen de cryptogemeenschap vergroot.

Met zijn voorstellen lijkt hij zowel lokale ambtenaren, die het idee ondersteunen, als tech-investeerders die zich inzetten voor de campagnedonaties, voor zich te hebben gewonnen. De visie van Suarez heeft ook kapitalisten ertoe aangezet om de dromen van Miami, om de Bitcoin-hub van de wereld te worden, te hebben aangescherpt.

De volgende stappen

Wat lijkt te ontbreken in het doel van Miami om een ​​toonaangevende cryptobestemming te zijn, zijn regelgevingsstrategieën. Volgens de burgemeester werkt de wetgever van Florida aan verschillende regelgevingen omtrent de ontluikende markt. Aan de andere kant zal het voorstel van Suarez pas worden gerealiseerd als er bewijs is dat mensen blijvend naar de stad verhuizen en dat hun belangen in BTC zullen toenemen naarmate de tijd verstrijkt.

Tot nu toe heeft Miami verschillende cryptospelers aangetrokken, zoals FTX, een bekende crypto-beurs die onlangs de bekende portfolio-applicatie Blockfolio overgenomen heeft en dat nu op zoek is naar de naamrechten van de American Airlines Arena in Miami. De overeenkomst ligt op stapel in afwachting van de stemming van de provinciale commissarissen van vrijdag. Suarez is van mening dat het aantrekken van cryptospelers zoals FTX cruciaal is voor Miami om het doel van crypto-hub te behalen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN