Bitcoin nieuws

Burgemeester van Miami wil investeren in Bitcoin

De nummer een cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC), blijft in populariteit winnen bij instellingen en indivuele investeerders. Nu is er echter een interview naar buiten gebracht waarin duidelijk wordt dat zelfs ambtenaren overwegen om in de koningsmunt te investeren.

Zo werd in een recent interview met FOX Business duidelijk dat de burgemeester van de Amerikaanse stad Miami, Francis Suarez, overweegt om een deel van de huidige investeringsportefeuille van de stad te diversifiëren door een percentage ervan in Bitcoin te stoppen. Hij zei het volgende:

“We onderzoeken de mogelijkheid om onze beleggingsportefeuille te diversifiëren en een percentage van onze investering in Bitcoin te houden … Ik wou het vorig jaar al doen en dan zou ik 200% plus hebben verdiend. En dan had ik er een genie uitgezien.”

Burgemeester Suarez gaf tevens aan dat hij van Miami een cryptovriendelijke stad wil maken, waardoor de stad de gemakkelijkste plaats is om cryptotransacties in de Verenigde Staten uit te voeren. Hierover zei hij het volgende:

“Dus we kijken naar een aantal dingen, van het kunnen doen van betalingen in crypto, in het bijzonder in Bitcoin, het kunnen betalen van uw belastingen en het kunnen betalen van vergoedingen aan de stad.”

Het beperkte aanbod van Bitcoin wordt aangehaald waarom de burgemeester denkt dat investeren in Bitcoin een geweldige investering is. Hij gelooft dat de Bitcoin koers om deze reden alleen maar in waarde zal blijven stijgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN