Bitcoin koers

Crypto Michaël geeft zijn visie over de Bitcoin en Ethereum koers

De populaire Nederlandse handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente YouTube-video belangrijke prijsniveaus onthuld, waarvan hij gelooft dat ze het lot op korte termijn van de Bitcoin koers en Ethereum koers zullen bepalen.

$47,500 – $48,400 is een belangrijk gebied

Hij gaf aan dat, hoewel hij op de lange termijn optimistisch is over Bitcoin (BTC), er kritische ondersteuningsniveaus zijn die de nummer één cryptocurrency op korte termijn moet behouden, om zijn stijgende lijn voort te zetten. Hij zei het volgende:

“De grafiek op de hogere timeframes voor Bitcoin laat een enorme beweging zien. Het laat zien dat we nog veel meer te winnen hebben, en het laat zien dat de Bitcoin-bubbel van 2017 slechts een kleine was, aangezien we ons momenteel in de echte grote supercyclus bevinden …

Ik zou dit niveau hier liever tussen $47,5 en 48,4 houden voor ondersteuning. Als dat ondersteuning behoudt, gaan we waarschijnlijk door met stijgen en dan zullen de targets die ik heb beschreven – $53.000 en $63.000 – zeer waarschijnlijk worden geraakt.”

Als het $47.500-niveau echter verloren wordt, dan zal de Bitcoin koers verder zakken richting $44.000, aldus de analist. Van daaruit gelooft hij dat de koningsmunt ofwel verder naar beneden zal duiken, waarbij het niveau van $38.000 opnieuw wordt getest, of het zal terugvallen op eerdere weerstand rond $48.000.

Ethereum koers blijft Bitcoin volgen

Wat betreft Ethereum (ETH) en de altcoin-markt in het algemeen, merkte van de Poppe op dat hun bewegingen voorlopig Bitcoin lijken te volgen:

“Als Bitcoin begint te corrigeren, zullen altcoins hoogstwaarschijnlijk meer corrigeren … Het niveau om naar te kijken voor Ethereum is deze zone hier, tussen 0,0295 en 0,032 sats. Als die behouden blijft, krijgen we weer een hoger dieptepunt. Kortom, je wilt het niet onder de 0,025 sats zien vallen. Maar als we in die regio’s komen, kijk ik zeker naar een nieuwe long-positie op Ethereum, en ik wil graag vermoeden dat we, later dit jaar, een grote breakout gaan zien.”

De handelaar voorspelt dat, als de Ethereum koers de bovengenoemde prijzen weet te behouden, het deze zomer $4.000 – $5.000 zou kunnen bereiken. Daarnaast verwacht hij dat de Bitcoin-dominantie-grafiek, in de komende 4-5 weken, een correctie zal ondergaan, waardoor altcoins de ruimte zullen krijgen om te groeien.

Ben je benieuwd naar de volledige video? Bekijk hem dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN