Ethereum

Ethereum koers zal waarschijnlijk nieuwe recordhoogtes doorbreken in 2021

Waar de Ethereum (ETH) koers vandaag even boven zijn resistance van $650 steeg, was de verkoopdruk te intens en daalde het snel weer onder dit niveau. Ethereum bulls gaan er vol voor om deze resistance te doorbreken en om te zetten naar support. Ook de recente Bitcoin koers daling heeft roet in het eten gegooid, wat de Ethereum koers liet dalen.

De vooruitzichten blijven vooralsnog positief en veel analisten zijn van mening dat de Ethereum prijsrally nog maar net is begonnen. Ze voorspellen dat 2021 het jaar voor ETH zou kunnen worden.

Net als Bitcoin, groeit de institutionele interesse in Ethereum. De cijfers van de op crypto gerichte investeringsmaatschappij Grayscale tonen aan dat de belangstelling vanuit institutionele investeerders in Ethereum blijft toenemen.

Ethereum koers op weg naar nieuwe recordhoogtes

Een cryptocurrency analist is optimistisch over de vooruitzichten van de Ethereum koers op middellange termijn en zegt dat ETH nieuwe recordhoogtes kan bereiken in 2021. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Deze grafiek is nu bijna 2 maanden oud. Voel je vrij om dit bij te houden en te kijken hoe PA de macroterm overschrijdt, erg optimistisch over 2021. Verwacht dat Ethereum volgend jaar ATH zal breken. Huidige macrotrend en ik zie geen reden om bearish te zijn. Eerlijk gezegd voel ik me erg bullish HTF.”

Ethereum koers

ETH snel aan de beurt

We spraken ook met Daan van Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over zijn visie op de Ethereum koers. Hij zei het volgende:

“We zien overduidelijk een uptrend met hier en daar sterke pullbacks (uiteraard zonder lower lows, wat een bullish teken is). Ook zien we een driehoek waar we even boven uit waren gebroken, maar nu weer binnen bewegen. Het is goed mogelijk dat de Ethereum koers ricthing $600 zal dalen ( de fib 1.618/ de trendline beneden) en vanaf dit punt zal bouncen. Een break-out direct naar boven vanaf dit gebied is natuurlijk ook mogelijk.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

Daarnaast houden we ook de trendline van de RSI in de gaten. Belangrijk is ook dat #BTCUSDT eerst moet afkoelen, zodat de majors ( zoals Ethereum) uberhaupt ruimte krijgen om bij te trekken. In ieder geval bullish voor de short-term!

Ethereum koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN