Ethereum Nieuws

Grayscale Ethereum Trust heeft in 2020 al €134 miljoen Ethereum gekocht

Nieuwe cijfers van de op crypto gerichte investeringsmaatschappij Grayscale tonen aan dat de belangstelling vanuit institutionele investeerders in Ethereum blijft toenemen.

Op het moment van schrijven is de Grayscale Ethereum Trust van het bedrijf gegroeid tot $234 miljoen aan beheerd vermogen. Het fonds concentreert zich op Ethereum, waardoor beleggers bloot gesteld kunnen worden aan de op één na grootste cryptocurrency, zonder het activum daadwerkelijk te kopen.

Het is duidelijk dat de interesse in Ethereum toeneemt, aangezien het bedrijf in dit jaar alleen al 756.539 Ethereum (ETH) namens zijn klanten heeft gekocht. Dit komt ongeveer neer op $145 miljoen (of €134 miljoen).

Hoewel Ethereum erg populair is, is de Grayscale Bitcoin Trust nog steeds het meest populair, met een beheerd vermogen van $2,3 miljard.

Maar het Q1-rapport van het bedrijf voor 2020 laat zien dat de instroom in Ethereum groter is dan die van Bitcoin (BTC) toen het kwartaal ten einde liep.

Aantal Ethereum-adressen met 32 ETH stijgt

Gisteren plaatsten wij al een artikel waarin wij aangaven dat er, volgens Glassnode, op dit moment 116.351 Ethereum adressen met 32 ETH of meer zijn. Dit is een stijging van ongeveer 14% ten opzichte van het afgelopen jaar.

Het bedrijf tweette het volgende:

Hoeveel potentiële ETH 2.0-validators bestaan er? Momenteel zijn er 116.351 #Ethereum-adressen met 32 $ ETH of meer – een stijging van bijna 14% in het afgelopen jaar.”

Dit is te wijten aan het feit dat Ethereum 2.0 in de pijplijn zit en je met 32 ETH kan gaan staken, zodra het verouderde proof-of-work-algoritme is geüpdate naar het nieuwe proof-of-stake-algoritme.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN