Bitcoin bull run

Deze bull markt is anders dan die van 2017 omdat mensen al bekend zijn met Bitcoin, aldus Celsius CEO

De nummer één cryptocurrency van dit moment is de laatste tijd steeds populairder geworden onder grote instellingen. Zo werd onlangs bekendgemaakt dat PayPal is begonnen met het aanbieden van Bitcoin en andere cryptocurrencies aan zijn gebruikers in de Verenigde Staten. Het kondigde tevens aan dat het van plan is om deze service uit te breiden naar de rest van de wereld.

Daarnaast plaatsten wij vanochtend een artikel waarin duidelijk werd dat S&P Dow Jones Indices van plan is om volgens jaar cryptocurrency-indices aan te gaan bieden.

Dit is uiteraard allemaal goed nieuws en velen zeggen dat de Bitcoin koers hierdoor de afgelopen tijd flink is gestegen. Het is echter wel opvallend dat de Google-zoekopdrachten naar Bitcoin tegenvallen. Hier blijkt echter een logische verklaring voor te zijn, athans volgens de CEO van Celsius, Alex Mashinsky.

Hij zei het volgende tegen Cointelegraph:

“2017 stond helemaal in het teken van hype en nieuwe gebruikers die proberen BTC te verkrijgen vanwege FOMO (Fear Of Missing Out). Deze keer is het anders. Het feit dat bijna niemand naar BTC zoekt (verwijzend naar Google Trends) vertelt je dat iedereen al weet wat het is en waar je het kunt kopen (Cash App of Paypal).”

Na meerdere jaren in een range-gebonden prijsachtbaan, zei Mashinsky dat crypto zijn huidige macro-opwaartse trend begon rond dezelfde tijd dat COVID-19 op het toneel verscheen – een standpunt dat ook wordt ingenomen door de algemeen directeur van TradingView, Pierce Crosby.

“Ik begon te praten over nieuwe recordhoogtes in februari 2020,” merkte Mashinsky op, en hij wees vervolgens op zijn YouTube-interview met Ivan on Tech van april. In het interview voorspelde Mashinsky dat BTC vóór 2021 nieuwe recordhoogtes zou bereiken.

Wat de toekomstige prijsactie van Bitcoin betreft, heeft de CEO van Celsius schijnbaar een meer conservatieve kijk op het potentieel van Bitcoin dan een aantal andere speculanten, van wie sommigen het komende jaar prijzen van $100.000 of meer projecteren. Hij zei het volgende:

“We zullen $15-16k opnieuw testen voordat we $30k bereiken tegen het midden of de tweede helft van 2021. Er is nog steeds minder aanbod en meer vraag, dus de prijs van Bitcoin heeft meer te maken met wat de economie, COVID-19 en de USD doen, dan met wat Bitcoin doet.”

Deze voorspelling van $30.000 komt aardig overeen met de voorspelling die uit een recent onderzoek van Kraken kwam. In dat onderzoek gaven VIP-klanten van Kraken aan dat BTC omhoog zal schieten naar ongeveer $36.000 in 2021 en dat ETH ook zijn eerdere hoogtepunt van $1500 zou kunnen bezoeken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN