Ripple koers kan $20 dollar bereiken tijdens volgende bull run

De cryptocurrency markt kreeg onlangs weer een nieuwe klap na de val van Bitcoin (BTC), waardoor het altseason opnieuw werd uitgesteld ondanks het feit dat verschillende investeerders hadden verwacht dat het al om de hoek zou staan. Dit was ook het geval met Ripple (XRP). De Ripple koers is sinds augustus alsmaar aan het dalen en de vraag is of er binnenkort een opwaartse beweging aan zit te komen?

Op het moment van schrijven beweegt de Ripple koers rond de $0.25.

Ripple koers
Bron: Binance

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Analist: Ripple koers kan stijgen naar 20 dollar

De bekende cryptocurrency-analist Credible Crypto, met meer dan 68.000 volgers, heeft zich aangesloten bij andere experts die sinds gisteren een enorme stijging van de Ripple koers voorspellen. De analist legde in een reeks tweets uit dat Ripple vanwege zijn fundamentals zou kunnen stijgen tot tussen de 20 en 30 dollar tijdens de volgende bull run. Hij zei het volgende op Twitter:

“De Ripple koers IS NIET “vooraf bepaald”. XRP wordt NIET “gedekt door goud”. XRP zal NIET de prijzen bereiken die Bitcoin heeft ($10.000 +). XRP zal de dollar NIET vervangen. Maar het hoeft GEEN van deze dingen te doen om ervoor te zorgen dat het leven van jij en ik over drie jaar compleet kunnen veranderen.

Ripple koers
Bron: Twitter

In een vervolg tweet zei hij het volgende:

Ik weet niets over de lange termijn, maar zoek naar $20- $30 voor de volgende bull run (2-3 jaar).”

Ripple koers

XRP koers is niet bearish

Ook de mannen van CryptoCoinTalk hebben gisteren in een analyse aangegeven dat de Ripple koers (XRP/USDT) er zeer positief uit ziet op dit moment. Ze gaven aan dat zo lang we de wekelijkse support zone weten vast te houden, er geen reden is om bearish te zijn.

Nieuwe vacature

Onlangs werd ook bekend dat Ripple een nieuwe vacature online heeft geplaats en dat de in San Francisco gevestigde startup zich voorbereidt om een ​​”handelsplatform van de volgende generatie te lanceren.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!