Bitcoin koers

Bitcoin prijs zou nog eens met 200 procent kunnen stijgen, volgens Kraken

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De bekende cryptocurrency exchange Kraken heeft in een recent onderzoek onthuld dat de volatiliteit van Bitcoin (BTC) voor een aanzienlijke prijsstijging kan zorgen in de komende maanden. Kraken beweerde zelfs dat de Bitcoin prijs met 200% kan stijgen.

Volatiliteit niveau erg laag van Bitcoin

Bitcoin zou het laagste volatiliteitsniveau bereikt hebben in 21 maanden, namelijk 23%. Op basis van historische gegevens waren er slechts 12 soortgelijke gevallen waarin de koningsmunt vergelijkbare dieptepunten bereikte. Wanneer dit gebeurde volgde al snel een Bitcoin prijs rally van 140% procent of meer.

Bovendien laat Bitcoin een sterkte zien die het nog nooit eerder heeft vertoond. De maand juli was in het verleden doorgaans een zwakke maand. Volgens onderzoek van Kraken was de waarde van BTC vorige maand met meer dan 20 procent gestegen. Dit laat maar eens zien dat de kracht en veerkracht de afgelopen maand alleen maar is toegenomen.

Het begin van iets heel moois

Kraken gaf verder aan dat verschillende gebeurtenissen waarschijnlijk ook als katalysator hebben gediend voor de Bitcoin prijsstijging. Zo gaven ze aan dat een aanvullend stimuleringspakket in de Verenigde Staten en de aankondiging van het Office of the Comptroller of the Currency (OCC) om alle banken toe te staan bankdiensten aan te bieden voor cryptocurrencies, hebben geholpen aan de prijsrally.

Het bedrijf merkte verder nog het volgende op:

“Bijna 2,5 jaar later brak Bitcoin eind juli eindelijk uit en verliet BTC de formatie van het pennan patroon, wat het begin aangeeft van wat volgens velen de volgende bullmarktcyclus is.”

BTC zou op korte termijn al kunnen stijgen

Cryptocurrency handelaar SmartContracter, met meer dan 61.000 volgers op Twitter, is van mening dat BTC op korte termijn al een stijging gaat doormaken. Hij voorspelt dat Bitcoin in de komende weken zal stijgen naar $14.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN