Binance verzendt eerste Binance Card

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft bekendgemaakt dat de uitrol van de crypto-betaalkaart, genaamd Binance Card, is begonnen. Changpeng Zhao communiceerde via Twitter dat de Binance Card in een beperkte hoeveelheid is verzonden.

“Ik heb gehoord dat de verzending vanaf gisteren in beperkte hoeveelheden is begonnen. #Binance kaart.”

https://twitter.com/cz_binance/status/1287013713774432257

Binance card beschikbaar in Europa en VK

Op 14 juli maakte Binance bekend dat de Binance Card vanaf augustus live zou gaan in de Europese Economische Ruimte (EER) en kort daarna in het Verenigd Koninkrijk. Met de kaart kunnen Binance gebruikers hun BTC, BNB, SXP en BUSD converteren en uitgeven bij meer dan 60 miljoen verkopers wereldwijd.

Uit de reacties op Changpeng Zhao zijn Twitterbericht kunnen we voorzichtig concluderen dat crypto liefhebbers wereldwijd graag gebruik willen maken van de Binance Card.

“Ik hoop dat de Binance card naar Noord-Afrika (Algerije) komt, kan er niet op wachten”

“Wanneer Brazilie? Grote Binance fan groep hier.”

“Wanneer in INDIA?”

Hoe meld ik me aan?

Crypto enthousiastelingen die gebruik willen maken van de Binance Card kunnen zich hier registreren. Binance neemt vervolgens contact met je op via de mail, als de kaart beschikbaar is in je regio.

Samenwerking met investeringsmaatschappij

De populaire cryptocurrency-exchange Binance is constant bezig om zich wereldwijd uit te breiden. Onlangs maakte het ook bekend dat het gaat samenwerken met de Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity AG.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!