Binance 2.0

Binance verzendt eerste Binance Card

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft bekendgemaakt dat de uitrol van de crypto-betaalkaart, genaamd Binance Card, is begonnen. Changpeng Zhao communiceerde via Twitter dat de Binance Card in een beperkte hoeveelheid is verzonden.

“Ik heb gehoord dat de verzending vanaf gisteren in beperkte hoeveelheden is begonnen. #Binance kaart.”

Binance card beschikbaar in Europa en VK

Op 14 juli maakte Binance bekend dat de Binance Card vanaf augustus live zou gaan in de Europese Economische Ruimte (EER) en kort daarna in het Verenigd Koninkrijk. Met de kaart kunnen Binance gebruikers hun BTC, BNB, SXP en BUSD converteren en uitgeven bij meer dan 60 miljoen verkopers wereldwijd.

Uit de reacties op Changpeng Zhao zijn Twitterbericht kunnen we voorzichtig concluderen dat crypto liefhebbers wereldwijd graag gebruik willen maken van de Binance Card.

“Ik hoop dat de Binance card naar Noord-Afrika (Algerije) komt, kan er niet op wachten”

“Wanneer Brazilie? Grote Binance fan groep hier.”

“Wanneer in INDIA?”

Hoe meld ik me aan?

Crypto enthousiastelingen die gebruik willen maken van de Binance Card kunnen zich hier registreren. Binance neemt vervolgens contact met je op via de mail, als de kaart beschikbaar is in je regio.

Samenwerking met investeringsmaatschappij

De populaire cryptocurrency-exchange Binance is constant bezig om zich wereldwijd uit te breiden. Onlangs maakte het ook bekend dat het gaat samenwerken met de Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity AG.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN