Binance Card vanaf augustus beschikbaar in Europa

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft de officiële lancering aangekondigd van zijn crypto-betaalkaart, genaamd Binance Card, in Europa en het VK. Dit volgens een aankondiging die maandag geplaatst werd.

Binance gaf aan dat aanvragen voor een Binance Card vanaf augustus live zouden gaan binnen de Europese Economische Ruimte (EER) en kort daarna in het Verenigd Koninkrijk. Gebruikers in regio’s waar Binance Card momenteel niet beschikbaar is, kunnen hun interesse registreren via card.binance.com.

Binance CEO, Changpeng Zhao (CZ), zei het volgende:

“Door een tastbare manier te bieden om crypto af te handelen, te converteren en uit te geven voor dagelijks gebruik, bevorderen we onze missie om crypto toegankelijker te maken voor de massa. Gebruikers de mogelijkheid geven om hun crypto rechtstreeks te converteren en uit te geven aan verkopers over de hele wereld, zal de crypto-ervaring naadloos en toepasbaar maken.”

Binance’s directeur van European Growth, Josh Goodbody, reageerde ook op de aankondiging en zei:

“We zijn verheugd om eindelijk de Binance-kaart in handen van onze gebruikers te krijgen, zodat ze hun crypto kunnen gaan gebruiken in hun dagelijkse leven. We zien dit product als een cruciaal punt component binnen ons ecosysteem van diensten.”

Hij sloot af met:

Binance is op weg om een ​​open digitaal financieel ecosysteem te creëren voor iedereen, voor mensen met of zonder een bankrekening.

In maart publiceerden wij op onze website details over de potentiële komst van de Binance Card. Later bleek echter dat Binance op weg was om een ​​belang te verwerven in Swipe, een startup voor cryptokaarten. Deze acquisitie werd eerder deze maand afgerond.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!