Binance

Binance gaat samenwerking aan met Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De populaire cryptocurrency-exchange Binance is constant bezig om zich wereldwijd uit te breiden. Als onderdeel hiervan is het een samenwerking aangegaan met de Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity AG, om haar diensten voor Europese en Duitse klanten uit te breiden. Dit maakte Binance in een officieel bericht bekend.

CM-Equity is een gereguleerde Duitse investeringsmaatschappij met een licentie van de Duitse financiële toezichthoudende autoriteit (BaFin). Met deze samenwerking zou Binance haar eigen handels- en makelaarsdiensten op een volledig conforme manier kunnen aanbieden aan klanten in Europa en Duitsland.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, zei het volgende over de samenwerking:

“Door de krachten te bundelen met CM-Equity, zal Binance onze diensten in Europa kunnen verbreden en tegelijkertijd voldoen aan de lokale regelgeving.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“We kijken uit naar een langdurige samenwerking met CM-Equity om de digitale activa-industrie op een duurzame manier te laten groeien en ons aanbod voor Europese klanten uit te breiden.”


De integratie zou handelaren en investeerders in staat stellen om crypto-activa en andere financiële producten verder te verhandelen door gebruik te maken van de diensten van CM-Equity samen met de ultramoderne infrastructuur van Binance en de hoogste beveiligingsnormen.

CM-Equity CEO Michael Kott reageerde op de samenwerking:

“Binance biedt de beste handelservaring op de markt en we zijn verheugd om samen te werken met de nummer één van de wereld. Ons volledig gelicentieerde platform voor digitale activa zal profiteren van de beste liquiditeit en wrijvingsloze service die de cryptocurrency exchange biedt. ”

Binance blijft zich ontwikkelen

Het nieuws komt kort nadat de cryptocurrency-exchange bekend maakte dat het in augustus met een eigen Binance Card komt. Bovendien voltooide het onlangs nog zijn ‘grootste upgrade‘ in twee jaar tijd

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN