Bitcoin koers

Bitcoin (BTC) maakt zich klaar voor een nieuwe bull run, volgens analist Willy Woo

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het coronavirus heeft in de maand maart een flinke impact gehad op de Bitcoin (BTC) koers, waardoor de prijs aanzienlijk hard daalde. Toch liet Bitcoin zich van zijn sterke kant zien en dit zorgde ervoor dat de prijs weer op korte termijn steeg naar het prijsniveau voor de coronacrisis.

De volgende Bitcoin bull run is nabij

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo vertelde zijn 132.000 Twitter volgers dat het coronavirus effect heeft gehad op de Bitcoin rally in maart. Volgens hem was Bitcoin bezig met het voorbereiden van een nieuwe bull run totdat het virus roet in het eten gooide. Echter beweert Woo dat we niet zo ver verwijderd zijn van een andere bull run.

Op 27 juni plaatste Willy Woo een nieuw model op Twitter dat het begin van een nieuwe bull run kan herkennen. Het model laat zien dat we in de buurt zijn van een nieuwe bull cyclus en dat we nog slechts één maand consolidatie zullen hebben, voordat de nieuwe fase van de bull market begint.

“Dit is een nieuw model waar ik aan werk, het kiest het begin van exponentiële bull runs.

1) Bitcoin was bezig met een bullish run totdat COVID het feest doodde.
2) Dit model suggereert dat we dicht bij een andere bull run zijn. Misschien nog een maand te gaan.”

Woo gaf ook aan dat ondanks de vertraging van de bull market door de corona pandemie, een lange zijwaartse accumulatieband eigenlijk een goede zaak is. Volgens hem dient dit als raketbrandstof voor Bitcoin en hoe langer we moeten wachten op een nieuwe bull run, des te groter de kans is op een nieuw All Time High.

“Hoe langer het duurt om ons voor de volgende bull market klaar te maken, hoe hoger de piekprijs (Top Cap-model). Een lange zijwaartse accumulatieband is uiteindelijk een goede zaak.”

Bron: Willy Woo / Twitter

CryptoCoinTalk

De mannen van CryptoCoinTalk zijn op de korte termijn bearish. In een recent Twitter bericht geven ze aan dat we mogelijk op de korte termijn een beweging omhoog kunnen maken richting de $9279-$9326 dollar zone om vervolgens de weg omlaag verder te vervolgen.

Als we weer bullish willen worden moet de $9279-$9326 dollar zone gebroken worden. Mocht dat gebeuren kunnen we de trend omhoog vervolgen en gaan we wellicht eindelijk uit de consolidatie uitbreken en de bull trend vervolgen.

Lees nu ook onze andere Bitcoin artikelen:

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN